Kri wrote:Vengeance, tu stāvi vārtos, spēlējot futbolu?
Ha ha ha nesmīdini, domā, ka es nezinu, kas ir traumas? Nu labi, manas traumas pēdējā laikā ir zilumiņi, nav tik nopietni kā tev, bet nu. Nesen, kad vēl bija hokeja sezona, biju aizgājusi uz ledus, uzreiz uz kājām jauki zilumiņi no Dumpera ?nespēcīgajiem? metieniem vārtos, nu es vēl teicu, lai neceļ ripu, kad es atrodos vārtos, bet vienalga līdz man trāpīja pa krūtīm Tad vēl, kad spēlējam florbolu arī vienalga, ja bumbiņa jau ir man rokās, daži labi sit no visa spēka pa pirkstiem. Tad jau es arī varu sākt spēlēt agresīvi, bet tas izpaudīsies noteikumu pārkāpšanā.
Nu, bet mana spēlēšana ir tikai kā parasta laika pavadīšana kopā ar draugiem un nekas vairāk.
Nerunāsim kā tu man visas kājas nospārdīji futbolā. Jā sporta bez traumām neiztikt, man jau kārtējo reizi tūznas aprautas līdz asinīm no treniņiem.
Hustler_Scotty wrote:Pats noskatijos, un teikšu godīgi, tā nav dejošana, bet pajoliņu kratīšanās, kas domā ka viņiem ahūni sanāk dejot. Tur ne smakas no breika vai shuffle nebija...
To tuc-tuc muziku vari likt mala. Ir daudz jedzigakas dejas (pats nemaku dejot, bet skatities ka citi to dara ari nav slikti, es nedomaju to lmfao) ka sitas..
Nu tad nesaki kad viņi sux
tas ir tas pats kā no malas skatīties un nomelnot Dinamo hokejistus bet pats uz slidām nemāk stāvēt
tas ir pilnīgi tas pats
nu ja tev nepatīk tad es nezinu ,es mīlu viņus ! :]]
Hustler_Scotty wrote:Pats noskatijos, un teikšu godīgi, tā nav dejošana, bet pajoliņu kratīšanās, kas domā ka viņiem ahūni sanāk dejot. Tur ne smakas no breika vai shuffle nebija...