Atzīstos
Moderator: Moderatori
-
- Jauniņais
Atzīstos
Rakstu no ši profila, bet tā es esmu Nothing.
Sveiki visi spelētāji. Gribēju pateikt ko labu gan sliktu.Esmu jums baigi samelojis, istenībā es esmu WeeD un man nau 17 gadi.Jo man gribās būt lielam un iederīgam.Jo parasti tos sīkākos atstumj,apsaukā utt. Taisiju jaunus Acountus mainiju IP, gribēju būt sakarīgs, draudzīgs un iejusties visu starpā.
Parasti vislaik tusē visi krutie spelētāji.
Mans īstais vecums: 15 gadi
Mans īstais vārds: Jānis
Dzīvoju es: Sigūldā
Nodarbe mana īstā ir: bmx
Mans īstais Skype niks ir: jankels60
20.aprīlī es mainīšu niku uz WhiteImersion
Nemelošu jums vairāk.
Rakstīšu savus visus datus īstos.
Cerams mēs Paliksim labās attiecībās. Darīsim daudz ko interesantu.
Piedodat ka meloju.!
Sveiki visi spelētāji. Gribēju pateikt ko labu gan sliktu.Esmu jums baigi samelojis, istenībā es esmu WeeD un man nau 17 gadi.Jo man gribās būt lielam un iederīgam.Jo parasti tos sīkākos atstumj,apsaukā utt. Taisiju jaunus Acountus mainiju IP, gribēju būt sakarīgs, draudzīgs un iejusties visu starpā.
Parasti vislaik tusē visi krutie spelētāji.
Mans īstais vecums: 15 gadi
Mans īstais vārds: Jānis
Dzīvoju es: Sigūldā
Nodarbe mana īstā ir: bmx
Mans īstais Skype niks ir: jankels60
20.aprīlī es mainīšu niku uz WhiteImersion
Nemelošu jums vairāk.
Rakstīšu savus visus datus īstos.
Cerams mēs Paliksim labās attiecībās. Darīsim daudz ko interesantu.
Piedodat ka meloju.!
Last edited by WhiteFrost on 06 Apr 2011, 17:38, edited 2 times in total.
- Hustler_Imis
- Rakstnieks
-
- Jauniņais
Re: Atzīstos
Zinu es nevarēju saprast kp es meloju, bet es tomēr atzinos.
-
- Jauniņais
Nu, bet ja man jarunā pa skype man neizklausās kad man ir 17 gadi. Labāk es izstāstu patiesību.
Cik sapratu, gribēji būt tāds, kā "krutie džeki", kuriem ieejot serverī, visi saka "čaw, hi, sveiks" utt. Ko tev dos tā popularitāte virtuālajā pasaulē? - neko!
-
- Jauniņais
+1 teu!
Es zinu ne ta jau nau kad nesveicina neviens bet gribās jautri un forši uzspelēt SA-MP ! piem runāt pa skype, utt.
Varu paslavēt INDIGO un black viņi vienmēr visus sveicina.
Es zinu ne ta jau nau kad nesveicina neviens bet gribās jautri un forši uzspelēt SA-MP ! piem runāt pa skype, utt.
Varu paslavēt INDIGO un black viņi vienmēr visus sveicina.
Nemuldi! ja tu esi WeeD tad tu esi kādreizejs Fortune, jo ir viens forums pēc kura es varu pateikt vai tas esi tu!
- Deliite[1337]
- euro
nedirs wut
man 18 un tuseju ar jums 

riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
- Deliite[1337]
- euro
Vengeance ir pikačū
bet nu ne par to,bett par to ka tev gribas lai sveicina utt...
spelejot tik daudz ka es vai citi kas te jau gandriz dzivot sakusi utt,tos parsvara visus sveicina citi,un to es sauktu par respektu - kka ta,jo vinji to ir nopelnijusi ar saviem vardiem,darbiem utt! Tev sevi japierada no tas labakas puses lai tu iegutu to VIRTUALO respektu! kas dzive ir 0
bet nu ne par to,bett par to ka tev gribas lai sveicina utt...
spelejot tik daudz ka es vai citi kas te jau gandriz dzivot sakusi utt,tos parsvara visus sveicina citi,un to es sauktu par respektu - kka ta,jo vinji to ir nopelnijusi ar saviem vardiem,darbiem utt! Tev sevi japierada no tas labakas puses lai tu iegutu to VIRTUALO respektu! kas dzive ir 0
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
- NIGGASARECOOL211
- Nelabojams spameris
čalītt, i don't care how old are you ,bet kā tev var būt 17 gadi ,bet nejēdz vārdu tev un uzrakstīt pareizi nav.
edit: gribi respectu, noskūpsti, kādu meiteni savu klasesbiedru priekša

- bobiksv6k[1337]
- euro
Da labi, tu esi vairāk pieredzējis nekā ordinary 18gadīgs čalis. ;Dnedirs wutman 18 un tuseju ar jums
Ritvir, viņš tak teica, ka nav 17.

Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
Un latviski?čalītt, i don't care how old are you ,bet kā tev var būt 17 gadi ,bet nejēdz vārdu tev un uzrakstīt pareizi nav.

-
- Nelabojams spameris
Kādēļ tieši 17? Vajadzēja uzreiz uz 19 šaut - kā Marcipāns to darija.