Beztēma #6
Moderator: Moderatori
Re: Beztēma #6
Tak viss dr.lv ir viens liels facebook pakaļdarinājums.
Veca dr.lv versija bija labaka. 

- Chosen[Vendetta]
- Servera admins
-
- Mana-mana
Precizējot, tas ir sliņķiem, kas nesaprot angļu valodu..... Draugi bija vienkāršoti, bet tagad nu nezinu nepatīkt.Tak viss dr.lv ir viens liels facebook pakaļdarinājums.

[21:02:00] ** Gumybear[777](8): Vispār kā iet? Var uz tu uzranat?
[21:02:15] >> Gumybear[777](8): kas es prezidents vai karalis bļa?
[21:04:17] ** Gumybear[777](8): Ministru prezidens ibio
Zagt idejas no citiem portāliem, nav forši. Nu, bet kur godīgums šajā pasaulē?Amish[BoxG] wrote:Tak viss dr.lv ir viens liels facebook pakaļdarinājums.

- W4I[Vendetta]
- Rakstnieks
Man patīk kā jūs visi cepaties par draugiem.lv, ka facebook pakaļdarinājums, vecā versija bija labāka utt
Nepatīk, tak neviens nespiež tur uzturēties

Nepatīk, tak neviens nespiež tur uzturēties

-
- Rakstnieks
- NIGGASARECOOL211
- Nelabojams spameris
kādam nav adminskripta ar funkcijām /mute id laiks, /jail id laiks, kick un ban?

- [NWA]Dumper
- Bembists
Meklēju jaunu SOTW&AOTW organizātoru.
Pašam pakāpeniski paliek arvien mazāk laika, jo nāk pavasaris, eksāmeni, vieglatlētikas sacensības un citi krāmi.
Paziņojiet tie, kuri būs gatavi uzņemties šo darbu. Tādi, kuri te pirmajā brīdī atskries, uztaisīs 1 vai 2 (a)sotw un pazudīs varat nerakstīt. Tie, kuriem tiešām ir brīvs laiks, varat uzņemties šo darbu. Ja būs vairāki sakarīgi varianti, tad protams var arī sadalīt, ka viens taisa sotw, bet otrs aotw.
Pašam pakāpeniski paliek arvien mazāk laika, jo nāk pavasaris, eksāmeni, vieglatlētikas sacensības un citi krāmi.
Paziņojiet tie, kuri būs gatavi uzņemties šo darbu. Tādi, kuri te pirmajā brīdī atskries, uztaisīs 1 vai 2 (a)sotw un pazudīs varat nerakstīt. Tie, kuriem tiešām ir brīvs laiks, varat uzņemties šo darbu. Ja būs vairāki sakarīgi varianti, tad protams var arī sadalīt, ka viens taisa sotw, bet otrs aotw.

Es varu organizēt SOTW, esmu jau iepriekš to darījis. + Esmu aktīvs forumā un nebūs problēmas ar to, ka darbi uz balsošanu tiks publicēti ar nokavēšanos...

- [NWA]Dumper
- Bembists
Var tak uztaisīt autopostotāju ,kas automatiski noposto sotw noteiktā laikā,bet diezvai gibox kautko darīs
http://www.google.com/#sclient=psy&hl=e ... uto+poster
http://www.google.com/#sclient=psy&hl=e ... uto+poster
Last edited by Shift on 07 Apr 2011, 18:56, edited 1 time in total.
- [AoD]Aleksis
- Nelabojams spameris
kā tad, sotw nav šī foruma galvenā funkcija, lai priekš tā liktu kaut kādus botus. Un vispār vaitad deliit kā PS sadaļas autoram nevajadzēja to organizēt?