Man visi līdzšinējie remontēšanas projekti ir beigušies ar grādīgo.

Moderator: Moderatori
Ja negribi sasmērēt rokas, par kkāda motora/startera jaukšanu vari aizmirst. Man jau pietiek paķimerēties ap riteni, lai rokas būtu melnākas par nēģeri. Nesūdzos. Mātei gan nepatīk.un man vēl vajag cimdiņus, jo sasmērēšu rokas, bet atkal ar cimdiņiem neērti būs.
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
Loti bediga patiesiba, kad braucu ziemsvetku egles pec pasutijuma zaget, braucu lenam lidz vienam 45 gradu lenka celam - t.i. nelidzens cels. Pasam celam viena mala ir augstaka par otru un nevis kkads 45 gradu lenka likums.Es gribu redzēt, kā tu ar bembi brauksi caur pusmetru dubļiem, kamēr es belarusā tev iešu garām
Nu, lielākā daļa no tā visa stabili aizgāja degvielā, ja, protams, viņš tevi neaizveda līdz pirmajai random eglītei.Beigu beigas sarunaju, ka par 5ls iekapsu vina traktora un vins mani vadas pa eglem.