Beztēma #6
Moderator: Moderatori
Re: Beztēma #6
A kā es to varu zināt saprotat vai nē ,jūs tak nestāstat ko saprotat 

- bobiksv6k[1337]
- euro
Tas jau ir loģiski, ka tēmas apskatījumu skaits palielinās tikai un vienīgi tad, ja viņu apskata.
Vecīt, iemācies loģiku.
Vecīt, iemācies loģiku.

Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
- Hustler_Believs
- Rebecca Lover!!! ;*
-
- Jauniņais
Ak, Kungs, mēs liekam Tavā priekšā Tavas baznīcas grūtās dienas un tās pagrimumu ? Tavas līgavas krāšņums un godība vairs netiek novērtēta un mēs atzīstam, ka tā ir mūsu vaina. Tāpēc mēs Tevi lūdzam: dāvā un vairo mums ticību, mīlestību un cerību uz Tevi. Liec, lai patiesā grēknožēlā mēs tiekam šķīstīti no visiem grēkiem un pārkāpumiem, no visas divkosības un neticības, no visiem maldiem un ķecerības. Sodi tos, kas apzināti iet maldu ceļā, atgriezi neticīgos, ved atpakaļ kristīgās baznīcas vienībā tos, kas ir no tās nošķīrušies un liec, lai viņiem atspīd Tavas patiesības gaisma. Pasargi mūsu garīgā amata veicējus, Tavu draudžu ganus, no visām briesmām pie miesas un dvēseles. Svētī visus mācītājus un bīskapus, lai pašķiras viņu kalpošana Tavas draudzes celšanas darbā; liec, lai tajā viss labi izdodas un apbruņo Tavu baznīcu ar ticības spēku un izturību. Stāvi klāt visiem, kas apliecina Tavu vārdu tālās zemēs citu tautu starpā un pabalsti Tava evaņģēlija izplatīšanos pa visu pasauli.
Liec, lai visi, kuri ieņem vadošus posteņus, sajustu bijību Tavā priekšā un lai viņu valdīšana tāpēc nestu pasaulē mieru. Apžēlojies par mūsu tautu un valsti. Liec, lai mūsu jaunieši uzaugtu par krietniem ļaudīm un saņemtu viņiem nepieciešamo pamācību turēties pie Tevis: lai tā mācās Tavus likumus (baušļus) un Tavas pestīšanas ceļu. Dāvā saprašanu un uzticību visiem kristīgiem skolotājiem.
Mierini visus noskumušos un bēdīgos. Slimajiem piešķir atlabšanu gan pie miesas, gan dvēseles. Savā žēlastībā dāvā grūtniecēm prieku dzemdībās vai to gaidīšanā. Trūcīgajiem un nabagajiem dāvā kas tiem nepieciešams gan pie miesas, gan dvēseles pēc Tava labā prāta. Lai Tavi svētie eņģeļi ir klāt tiem, kas ir ceļā, un esi palīgs visiem, kas pēc Tevis vaicā. Tavu svēto brūču un Tava krusta dēļ, Kungs Jēzu! Āmen.
Liec, lai visi, kuri ieņem vadošus posteņus, sajustu bijību Tavā priekšā un lai viņu valdīšana tāpēc nestu pasaulē mieru. Apžēlojies par mūsu tautu un valsti. Liec, lai mūsu jaunieši uzaugtu par krietniem ļaudīm un saņemtu viņiem nepieciešamo pamācību turēties pie Tevis: lai tā mācās Tavus likumus (baušļus) un Tavas pestīšanas ceļu. Dāvā saprašanu un uzticību visiem kristīgiem skolotājiem.
Mierini visus noskumušos un bēdīgos. Slimajiem piešķir atlabšanu gan pie miesas, gan dvēseles. Savā žēlastībā dāvā grūtniecēm prieku dzemdībās vai to gaidīšanā. Trūcīgajiem un nabagajiem dāvā kas tiem nepieciešams gan pie miesas, gan dvēseles pēc Tava labā prāta. Lai Tavi svētie eņģeļi ir klāt tiem, kas ir ceļā, un esi palīgs visiem, kas pēc Tevis vaicā. Tavu svēto brūču un Tava krusta dēļ, Kungs Jēzu! Āmen.
- ramelis[latvianhaxor]
- Jauniņais
Jebalu off kropli!
Nedzesiet šo postu āra!
Nedzesiet šo postu āra!
Last edited by ramelis[latvianhaxor] on 11 Apr 2011, 12:58, edited 1 time in total.

- eminemZ[DC]
- Rakstnieks
-
- Jauniņais
Pastāvi par saviem vārdiem!
- Hustler_Believs
- Rebecca Lover!!! ;*
Edzin,neuzmeties par šausmigo varoni.
Kas tagad visus tiesās.
Yeah,šodien izgaju Single player Sa.
EDIT: Vēl šodien noskaidroju ka iepriekšējā dzīvē biju ļeņins,esmu suns,mana dzīves mašīna ir BMW un es nodzīvošu 60-70gadus.
:D:D
EDIT2: Atgādinu,ka Sotw&Aotw tēma ir palaista.
Gaidu jūsu darbus.
Kas tagad visus tiesās.
Yeah,šodien izgaju Single player Sa.

EDIT: Vēl šodien noskaidroju ka iepriekšējā dzīvē biju ļeņins,esmu suns,mana dzīves mašīna ir BMW un es nodzīvošu 60-70gadus.

EDIT2: Atgādinu,ka Sotw&Aotw tēma ir palaista.
Gaidu jūsu darbus.

GET REKT
-
- Jauniņais
[quote="Believable[FTW]"]Edzin,neuzmeties par šausmigo varoni.
Kas tagad visus tiesās.
Nevienu netiesāju,nepatīk,ja kāds nosauc mani necenzētā vārdā,nemainīšu savu būtību,kāds esmu tāds esmu,nemāci kā dzīvot,ja pats to nemāki.
[P.S.pats tu kaut kāds iedomīgais,pie katra vārda piesienies.]
ID ramelim nav grūti uzzināt,kā arī viņš dzīvo Liepājā,tur pat kur es,tātad ja gribētu tēlot varoni,tad nejau šeit to darītu.
Kas tagad visus tiesās.
Nevienu netiesāju,nepatīk,ja kāds nosauc mani necenzētā vārdā,nemainīšu savu būtību,kāds esmu tāds esmu,nemāci kā dzīvot,ja pats to nemāki.
[P.S.pats tu kaut kāds iedomīgais,pie katra vārda piesienies.]
ID ramelim nav grūti uzzināt,kā arī viņš dzīvo Liepājā,tur pat kur es,tātad ja gribētu tēlot varoni,tad nejau šeit to darītu.
Last edited by Goliaats[SR] on 11 Apr 2011, 14:46, edited 1 time in total.
- Hustler_Believs
- Rebecca Lover!!! ;*
Kā,tu vari man kautko tādu teikt,ja vispār mani nepazīsti?
Es nēesmu iedomīgs un to var apliecināt ļoti daudzi,kautvaj šī foruma lietotāji!
Jā,cepums tev ja par tām Dieva lietam domaju nopietni.
Es arī esmu tam nedaudz pieversies.
Es nēesmu iedomīgs un to var apliecināt ļoti daudzi,kautvaj šī foruma lietotāji!
Jā,cepums tev ja par tām Dieva lietam domaju nopietni.
Es arī esmu tam nedaudz pieversies.

GET REKT
-
- Jauniņais
Nu ko tad tu mani kritizē visu laiku bez jēgas,nepatika tas ko toreiz pa skype teicu vai kas ? !!
- Kvatrochijs
- Nelabojams spameris
- Hustler_Believs
- Rebecca Lover!!! ;*
Kašči iesāki tu.
Es vairs sakara ar šo tēmu nepagodināšu tevi ar atbildi.
Ja kādas pretenzija PM.
Es vairs sakara ar šo tēmu nepagodināšu tevi ar atbildi.
Ja kādas pretenzija PM.

GET REKT
-
- Jauniņais
hr
Nopērc uzpurni.
- Hemis[ADT]
- Nelabojams spameris
Edzin, labas ripas tev gadijušās. Šitādu bullšitu te sen neviens nebij dzinis.