A par maizi man vienalga.
Bet tu ej labak parauj ķepā.
Uz riverside mazafakaaa!

Moderator: Moderatori
Redzi, jau sākas apvainojumi.Iegrieza ka visi tevi mumble pasutija?
Uz riverside mazafakaaa!:D:D
Ja tev būtu vienalga, tu sēdētu malā un ēstu zupu, nevis te klukstētu forumā.Kā arī, man ir pilnīgi vienalga, ko par mani domā pārējie.
Tas nebija dēļ akcenta . Tu hippo sāki nobērt ar apvainojumiem ka viņš ir krievs. loģiski viņš pretīk par to ka esi latgalis.Disaster wrote:Redzi, jau sākas apvainojumi.Iegrieza ka visi tevi mumble pasutija?
Uz riverside mazafakaaa!:D:D
Neviens mani mumblē nepasūtija, tas, ka viņi centās izķēmot mani, jo man latgaliešu akcents manuprāt neskaitās pasūtīšana.
Varbūt vēl headera vietā ierakstīt, ka tas ir gļuks. Var jau arī lieki foruma lasītājus nenoslogot ar tādiem jautājumiem, uz kuriem atbilde ir redzama iepriekšējā lapā + ir jau 2 reizes atbildēts. Jā, es saprotu, ka iepriekšējās lapaspusēs nav nekā jēdzīga ko lasīt, bet, ja reiz tu gribi kko uzzināt, tad var jau noriskēt.
Nulle viņš nav, salīdzinājumā ar Vengeance (ar kuru man nemaz nav labas attiecības) tu esi daudz, daudz, daudz lielāka nulle! Tu jau šodien otro reizi kādu nosauc par nulli, sliktāku par sevi. Bet paskaties, Vengeance raksta par tevi daudz labāk, vienīgā problēma ir tā, ka viņš nelieto garumzīmes, bet tu, Believable, viņu sauc par nulli un saki, ka viņš tādās lietās (rakstīšanā) ir nulle. Kur loģika?Un tu esi tas kurš spriež?:D:D:D
Nerunā par lietām,kurās pats esi 0000000!!!!!