Auto/Moto-mīļu sarunas
Moderator: Moderatori
-
- Censoņa
Re: Auto/Moto-mīļu sarunas
Šodien sajāju 7. sērijas bmw.
Brīdinājis v6k - Otrdiena Augusts 02, 2011 20:11. Beigsies: Pirmdiena Augusts 15, 2011 210:11
Iemesls: Nav iemesls ,man vnk gribejas uzlikt warning.
- Hustler_Believs
- Rebecca Lover!!! ;*
Ar to galīgi nav jalepojas.
Mani nedaudz kretinē,tas ka paris gadus atpakaļ E38 kļuva piejamāks un katrs sētas krāns ar tādu braukā,jāj viņu.
Man ir žēl uz to skatities.
Tieši tas bojā BMW reputāviju!
Mani nedaudz kretinē,tas ka paris gadus atpakaļ E38 kļuva piejamāks un katrs sētas krāns ar tādu braukā,jāj viņu.
Man ir žēl uz to skatities.
Tieši tas bojā BMW reputāviju!

GET REKT
- [NWA]Dumper
- Bembists
Ja iedod mašīnu tādam, kurš nejēdz braukt, tad arī viņu sanāk nojāt.
Liela daļa domā, ka lieli apgriezieni, straujš paātrinājums utt. ir mašīnas jāšana. Teikšu kā ir, viņiem nav tāisnība, ja to visu dara pareizi, tad nekāda jāšana nesanāk.
Filozofējot to var pielīdzināt skriešanas treniņam. Pareizi ir sākumā iesildīties, izstaipīties un tad sākt treniņu, bet nepareizi vienkāŗši uzreiz sākt uz maksiālu atdevi skriet vai vēl sazin ko.
Liela daļa domā, ka lieli apgriezieni, straujš paātrinājums utt. ir mašīnas jāšana. Teikšu kā ir, viņiem nav tāisnība, ja to visu dara pareizi, tad nekāda jāšana nesanāk.
Filozofējot to var pielīdzināt skriešanas treniņam. Pareizi ir sākumā iesildīties, izstaipīties un tad sākt treniņu, bet nepareizi vienkāŗši uzreiz sākt uz maksiālu atdevi skriet vai vēl sazin ko.

- Hustler_Believs
- Rebecca Lover!!! ;*
-
- Censoņa
Nevaru pielaist bmw.
Brīdinājis v6k - Otrdiena Augusts 02, 2011 20:11. Beigsies: Pirmdiena Augusts 15, 2011 210:11
- bobiksv6k[1337]
- euro
Nesaprotu mūsdienu jaunatni...
Riteņbraucēju forumā brūk virsū par to, ka katrs otrais street maucamais ir dartmoor, bet par to, ka katrs otrais jaunietis/sīkais/tīneidžers skatās uz BMW, nav ne vārda. Kāpēc?
Riteņbraucēju forumā brūk virsū par to, ka katrs otrais street maucamais ir dartmoor, bet par to, ka katrs otrais jaunietis/sīkais/tīneidžers skatās uz BMW, nav ne vārda. Kāpēc?

Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
- Hustler_Believs
- Rebecca Lover!!! ;*
Bobik,liec miera dartmoor

Man nepatīk ka urlas pērk BMW.
Tas arī viss.

Man nepatīk ka urlas pērk BMW.
Tas arī viss.

GET REKT
- [NWA]Dumper
- Bembists
Bmw ir laba mašīna, ja īpašnieks apzinās, kas tā par mašīnu un tā nav pirkta ar domu: tagad man būs bumers, būšu tik pat kruts kā citi.

- bobiksv6k[1337]
- euro
Es jau arī nesaku, ka tie dartmoor ir slikti. Es tikai pieminu faktu, ka par BMW neviens pilnībā neuztraucas, bet par dartmoor gan. Nevienā galā nesaku, ka vai nu dartmoor vai BMW ir slikts. Man vienīgi besī tas, ka divās praktiski vienādās situācijās reakcija ir dažāda. Varbūt vienkārši visi pieraduši pie tā, ka visi met acis uz BMW...
Es runāju par to, ka var dabūt labākas mašīnas par to cenu, par kuru pārdod to jauniešu iemīļoto automobīli. Tā jau arī varētu būt gaumes lieta, bet es atradu labu piemēru, ar ko salīdzināt.
Es runāju par to, ka var dabūt labākas mašīnas par to cenu, par kuru pārdod to jauniešu iemīļoto automobīli. Tā jau arī varētu būt gaumes lieta, bet es atradu labu piemēru, ar ko salīdzināt.

I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
-
- Censoņa
Manam bumeram jau vasaras riepas.
-
- Nelabojams spameris
bmw nav reputācijas, tai mašīnai ir slikta aura, nekas vairāk, ne par velti, bmw braucējus apstādina par vismaz 70% biežāk, nekā citu automarku vadītājus ;d
Paldies ka pasiti ideju, ja vajadzēs kādas detaļas, aizņemšos no tavējā.BWS, man sāk likties, ka tu nozadzis maniem senčiem opeli.Identiska krāsa, arī labojumi tajās pašās vietās.

Vairs nav taisniba, visi azhi kas brauca ar BMW tagad brauc ar Audi. Tagad jaunie BMW ir domati biznesmeniem.bmw nav reputācijas, tai mašīnai ir slikta aura, nekas vairāk, ne par velti, bmw braucējus apstādina par vismaz 70% biežāk, nekā citu automarku vadītājus ;d
5tais BMW - 60k un Audi A4 vai A6 tur maksa 30k. Saprotams, kapec ta notiek. Nevar pieradit pretejo

- bobiksv6k[1337]
- euro
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... bgobe.html
Kādam te gadījumā spilgtas krāsas nepatīk?
Cirka mersis...
Kādam te gadījumā spilgtas krāsas nepatīk?

/b/oxG
- Hustler_Believs
- Rebecca Lover!!! ;*