Beztēma #6
Moderator: Moderatori
- Kvatrochijs
- Nelabojams spameris
- NIGGASARECOOL211
- Nelabojams spameris
- bobiksv6k[1337]
- euro
Re: Beztēma #6
Pievienoju parakstā super citātu no super dziesmas. 
Have fun!

Have fun!

Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
Nu bet es pareizi pateicu visu, sauca vinu tak Disaster?lmao... kā var kko tādu uzrakstīt?

- Hustler_Imis
- Rakstnieks
Dizāster, es tevi vienkārši apbrīnoju, kur vispār tādi ka tu dzimst?
Acīmredzot ne tā kā visi pārējie.
Paļubomu tavs izskats ir daudz briesmīgāks nekā trollface un tapēc BWS`am piekasies.
Acīmredzot ne tā kā visi pārējie.
Paļubomu tavs izskats ir daudz briesmīgāks nekā trollface un tapēc BWS`am piekasies.

- Chosen[Vendetta]
- Servera admins
Hehh... Bija baigā balliite pa nakti.Šodien pohas 

Ja es būtu kosmonauts, es uzmīztu uz zemes
Jauns signa4urs
Pēc tutorial taisiju bet nesanaca ta ka planoju

Toreiz visi bija gudri ka suņi filmās /Eliots/
- Chosen[Vendetta]
- Servera admins
- [LTD]lisonkaoberg.
- Censoņa
Disaster wrote:Jogurt, neielaidies strīdos ar BWS, sabrauks resnīši pie tevis, mājās, un sāks sist tevi, yo! Pats nožēlosi pēctam. Piespiedīs tev brilles nēsāt.
Vajadzēja tik briesmīgi manu bildi? Lūdzu, redz kur tev mana bilde. Nesaprotu ar ko pie velna tu te centies izcelties, man tās brilles netraucē, pašam pa dzīvi arī labi, kas attiecas uz Tevi, atvainojos jau iepriekš administratoriem par to, bet ja cilvēks nesaprot...
Tātad, man ir dziļi pohuj ko tu tur gvelz vai saki pa mani, jo tu mani nepazīsti, nezini ne sūda, nav mana problēma ka tu esi lo...hs un nespēj ar galvu domāt, nu nav tā mana problēma, tas ka tu man tagad brūc visu laiku virsū tikai dēļ tā ka es tev biju nodarījis pāri Sa-Mp labu laiku atpakaļ, tas tikai parāda cik slims tu mums esi. Punkts...
Vēlreiz atvainojos foruma lasītājiem par varbūt radīto diskomfortu izlasot to, kā es nolaidos līdz Disasteram saprotamai valodai.
P.S. Jāmīl tas skripts, kas ziņas vidū ieliek citātu: ''Es tagad rauju ķepā, bet neņemiet to vērā''
Last edited by Lyricist on 18 Apr 2011, 18:46, edited 1 time in total.

- bobiksv6k[1337]
- euro
Nav jau gluži pēdējais brīdis, bet vienalga.Vengeance wrote:Turniru update pedeja bridi?

P.S. Bezjēdzīgs posts, bet gribēju patestēt vai tiešām QUOTE IR SATAISĪTS!!!!! Jā, tas tā ir.

Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
- NIGGASARECOOL211
- Nelabojams spameris
Es pieturos pie sava, man ir konkrēti vienalga ko citi domā, es varu apgalvot to ka es izskatos diezgan labi, dažam labam te man liekas vispār ir deficīts, ar domu: ''ka tik noslēpt sevi lai neredz kā es izskatos.''
Tici man, dažiem labiem te vispār nebūtu drosmes ielikt savas bildes, galu galā kritizēt jau visi prot, kad likteņa rats uzgriež tevi, tad iet citas runas.
P.S. Milzīgs paldies Raulam par to, ka skaipā bija atsaucīgs un laicīgi novārnoja.
Tici man, dažiem labiem te vispār nebūtu drosmes ielikt savas bildes, galu galā kritizēt jau visi prot, kad likteņa rats uzgriež tevi, tad iet citas runas.
P.S. Milzīgs paldies Raulam par to, ka skaipā bija atsaucīgs un laicīgi novārnoja.

- NIGGASARECOOL211
- Nelabojams spameris
es tev pateikšu, kāpēc es te nelieku savu bildi, baigi man vaig ,lai kāds nozog manu bildi un zog manu identitāti, tāpēc man nav bail, bet es esmu normāls un savas bildes nevienam nedošu