riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
1.kart bides ir no rudens
2.kart tagad tas buktes un visa ta huhna ir noversta
3.kart man lidzi iet ljitaki,alpine muzika,un es nejutos appists uz 300ls!
iet ari labi,rusa ar minimala, 2 cilvekiem vnk zbs!
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
Skatoties uz to, ka viņš quattro dabūja no ceļa nost, kas salīdzinoši labi turas uz ceļa, tad šitas arī izturēs max 2 nedēļas. Šitam jau motors nav nekāds labais, eļļa sulo vairākās vietās.
man pokuj kas par masinu,galvenais lai virs 2l zem haubes! es ka semirs,nebraucu neko kam nav 2l un uz augshu!
------------------------
mans jaunais aparats
ir ideja parmetinat zirnekliti,un iebazt uz sita pasha motora kkada dizelja turbinu!