Pasaki kāda jēga ir ieguldīt naudu vecā mazda?

EDIT:Aleksis manu domu pateica!

Moderator: Moderatori
ir ideja parmetinat zirnekliti,un iebazt uz sita pasha motora kkada dizelja turbinu!
2.8 tur nelikshuJā iebāz tur 2.8 benziinu ar scania turbiinu, partaisi uz 4x4. uzliec ļitakus un subbuferi pa visu bagāžnieku, nopūt ar aero grāfiju. Ieliec Recaro salonu un braukā laimīgs līdz nākošajam kokam
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
isteniba ir ideja taisit kko tadu,un nemaz tik slikti neizskatas!
gan jau kaut kas šitāds
lidz urla wagen tur talu,drizak tu ar savu e30 busi urlaplans kur vissi rajona negeri ar tadu brauka,bet sitada mazda ka man pagamda vieniga ir olaine,ir tikai 323f un jau jaunaki modelji!Urla vagen?
Boni pērc trennuzenes.!
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.