2.Tavs pašreizējais vecums. Esmu dzimis 1996. gadā. 15gadi pašreiz.
3.Tava pieredze "adminēšanā". (kādos serveros esi bijis admins(tikai nosaukumu bez precīza linka), kādās web lapās u.t.t.)
Esmu bijis ADMINS daudzos gta pazistamos serveros,drauga serverī. Kā arī Daudzos cs1.6 projektos.
4.Ieliec dažus linkus uz sūdzībām, ko esi izveidojis tu. Sūdzības nēsmu licis Webā, bet esmu reportējis.
5.Kāds mums būs labums no tevis? Palidzēšu ar servera uzraudzību, Jo domāju kad serverī adminu ir daudz, bet liela daļa serverī iegriežas reti, un nedara savus pienākumus. Saprotu kuri ir hakeri, un kuri nav. Varēšu uzturēt kartību rīkotajos "Pasakumos"
6.Cik bieži spēlē SA-MP. Nu pēdejā laikā nav sanācis būt bieži onlainā, jo bija jamācās un jābrauc ciemos. Bet tagad Uzlabošu savu aktivitāti.
7.Cik sen jau spēlē BoxG serverī. Piereģistrējos 16 Oktobris 2009 gadā, tad sanāk kad spēlēju jau 2gadus un 6 mēnešus.
8.Kādi ir bijuši tavi iepriekšējie niki. Kad piereģistrējos mans segvārds bija jankaaa, bet ar laiku sāku izdomāt jau jaunus nikus- TmX, FortuneE, WeeD, e30, Iluminati.
9.Kā uzzināji par BoxG community? Ar draugiem bijām arā, un tad sākām runāt par Sa-Mp un tad mans draugs/klasesbiedrs Mikass pateica man šo serveri, Es piereģistrējos un sāku spelēt Sa-Mp. Sapazinos ar visiem, un tā šo baltdien esmu šajā serverī.
10.Pastāsti par sevi! (stāsti dajebko par sevi, uzraksti nelielu stāstiņu). Kā jau augstāk minēju mani sauc Jānis Birks. Man ir 15 gadi. Dzīvoju un mācos Sigulda. Mācos 8b klasē(kopā ar Mikass). Skolā man nesekmīgo nav nevienas. Klausos dažāda veida mūziku atkarībā kāds garīgais, ja slikts tad kko mierīgu, ja labs tad Klausos visu kas ir klausāms, bet Tā mīļākais mūzikas veids ir DUBSTEP. Pa brīvo laiku Eju arā ar draugiem, braukājos pa parku ar Bmx, spēlēju Futbolu. Bet pa ziemu es ar draugiem spēlēju hokeju, un braucu uz kalnu Snowot. Tā esmu mierīgs puika. Esmu uzticīgs cilvēks. kā arī jautrs, aktīvs, interesants, domājošs cilvēks. Smēķeju, bet nedzeru(tikai tusiņos)

Inbox: [email protected]
Draugiem.lv: Jānis Birks
P.s Es tā padomāju un arī izdomāju, man pietiktu arī ar 2līmeņa statusu ar izaugsmes iespējām.