Auto/Moto-mīļu sarunas
Moderator: Moderatori
Re: Auto/Moto-mīļu sarunas
aj belivable tu neko nesaproti no mašīnām un gudri runā tikai, vai vienkārši sakot tu krāj postus.
- Hustler_Believs
- Rebecca Lover!!! ;*
hahaha.
Tu jau mums te izcelies tikai.
:D:D:D:D:D:D:D:D
Es savos gadiņos esmu vairāk auto jaucis kā tu savas dzīves laikā izjauksi!
Sēdi biksēs un nelien tur kur tu neko nesaproti.
Braukā ar savu ekanomisko žiguli!
Tu jau mums te izcelies tikai.

Es savos gadiņos esmu vairāk auto jaucis kā tu savas dzīves laikā izjauksi!

Sēdi biksēs un nelien tur kur tu neko nesaproti.
Braukā ar savu ekanomisko žiguli!

GET REKT
-
- Mana-mana
Ar taviem tik ļoti iemīļotajiemBMW tā nav ?Believable[FTW] wrote:20gadus vecu mašīnu lai kā koptu,izļurkāts tur būs paļubomu!

[21:02:00] ** Gumybear[777](8): Vispār kā iet? Var uz tu uzranat?
[21:02:15] >> Gumybear[777](8): kas es prezidents vai karalis bļa?
[21:04:17] ** Gumybear[777](8): Ministru prezidens ibio
- bobiksv6k[1337]
- euro
Viņš teica, ka tu neko nesaproti. Tu teici, ka žigulis ir ekonomisks. Viņš nekur neteica, ka žigulis ir ekonomisks. Es tagad nesaprotu, ko tu ar to postu gribēji pateikt.

Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
- Hustler_Believs
- Rebecca Lover!!! ;*
Ar BMW notiek pilnīgi tas pats.
Diemžēl pat ātrāk ka ar Gofliem.
Nothing teica ka žigulis ir ekonomisks.
Es pateicu ka tā nav.
Viņš sāka iet putās. ;D
Diemžēl pat ātrāk ka ar Gofliem.
Nothing teica ka žigulis ir ekonomisks.
Es pateicu ka tā nav.
Viņš sāka iet putās. ;D

GET REKT
Tak nevajag, vecajos laikos vispār automašīnām ekonomika bija reta parādība, tajā laikā par benzīna patēriņu un visu CO2 daudzumu tik daudz nedomāja, tā kā nemaz nevajag, tā laika mašīnas tērēja tik daudz kā šī laika bembji...

- Hustler_Believs
- Rebecca Lover!!! ;*
Ko tu dzen?
kā izpaužas "bembji".?
Tavā uzskata BMW ir nekonomisks.
Tas pats 116i.
Ir pat ļoti ekanomisks un piejams.

kā izpaužas "bembji".?
Tavā uzskata BMW ir nekonomisks.
Tas pats 116i.
Ir pat ļoti ekanomisks un piejams.

GET REKT
Tas izpaužas tā, ka BMW vispār ir populāri kā jaudīgi liellitrāžas monstri, būsim reālisti, ir jau tie mazlitrāžas bembji, bet to ir daudz, daudz, daudz mazāk nekā to, kas rij daudz benzīna un iet pa ielu brēkdami...

- Hustler_Believs
- Rebecca Lover!!! ;*
BMW sen jau nav liellitrāžas monstri.
Ja neskaita sporta vai luksusa auto.
Tākā tu failo.
Nothing nemaisies.
Lietās kur neko nesaproti!
Ja neskaita sporta vai luksusa auto.
Tākā tu failo.
Nothing nemaisies.
Lietās kur neko nesaproti!

GET REKT
Nav jau tik traki, manuprāt, tikai katram piektajam bembistam mašīna iet pa ielu rēkdama... Un degvielas patēriņš arī nemaz tik liels nav, protams, ja sakarīgi brauc.

Es Belivable tevi nesaprotu, Kapēc mēs vispār sakām stridēties, Mēs abi tēlojam jocīgus, Abi ķipa esam viens par otru gudrāki. Kko nesaprotu
Kas jums pret Bembjiem, Bmw normālas mašīnas, tikai dārgas, un protams dārgas detaļas. Protams detaļas var atrast Kādā šrotā(bet ne visas), vai nopirkt Lietotas(tā sanāktu letāk)
Kas jums pret Bembjiem, Bmw normālas mašīnas, tikai dārgas, un protams dārgas detaļas. Protams detaļas var atrast Kādā šrotā(bet ne visas), vai nopirkt Lietotas(tā sanāktu letāk)
Last edited by Brokenttz[ED] on 26 Apr 2011, 16:35, edited 1 time in total.
Tak runa ir par to, ka Bembjiem populāri ir tieši vecie, e30, e34, e36, vēl e39 no sedaniem. Nevar teikt ka tie vecie nerija labu kaudzi benzīna, kā jau teicu, ir mazlitrāžas bembji, bet tautā tomēr iecienīti ir tieši ar kārtīgu jaudu un tilpumu. Un Believable, es saprotu ka tu par BMW fano tikpat kā es par VW, bet tas, ka tu man te protestēsi, teiksi ka par auto nejēdzu ņifiga, tas nemaina to ka Bembjiem vecā sērija ir iecienītāka, pieejamāka, rijīgāka.

E30 bembis, labs. Latvijā tieši ar e30 bumeriem drifto, Drifta sacīkstēs, kas norisinās 333 trasē un visur citur, e30 bumerim jauda arī ir pietiekami, mototrs arī ir gana specīgs.
Drifto ar E30 tikai tadel, ka japoskas nevar atlauties. Mes te rijam uz lietotiem bembjiem tikai. Tas nav tadel, ka tas ir labakais variants, vienkarsi daudziem tas skiet pievilcigs un lets.
Tie pasistie, kas saka ka bembji lielakoties pa ielu brekdami mauc, lai pabrauc ar kadu turbodizeliti, ka mans. Nu tur tak nekada briesmiga spalga skana nav, viss kluss!!!
Plus par neekonomiskumu - jus jau tikai par kautkadiem benziniem tur shmorejat, tak kada jega no benzinniekiem ka masinam?
Tie pasistie, kas saka ka bembji lielakoties pa ielu brekdami mauc, lai pabrauc ar kadu turbodizeliti, ka mans. Nu tur tak nekada briesmiga spalga skana nav, viss kluss!!!
Plus par neekonomiskumu - jus jau tikai par kautkadiem benziniem tur shmorejat, tak kada jega no benzinniekiem ka masinam?