Auto/Moto-mīļu sarunas

Pārējās lietas, kas neiederās citās kategorijās.

Moderator: Moderatori

[NWA]Dumper
Bembists
Bembists

Re: Auto/Moto-mīļu sarunas

Post by [NWA]Dumper »

Neskatoties uz visiem tilpumiem, šie ļoti apspriestie bumeri pilsētā patērēs mazāk nekā 1.3-1.8 tikai tapēc, ka uz katra paātrinājuma viņiem tas ir tīrākais nieks, bet mazajiem motoriņiem tādā grūtāk izbraucamā krustojumā jādod gandrīz pilna gāze, lai konservu buņdža pakustētos straujāk.
Image
Deliite[1337]
euro
euro

Post by Deliite[1337] »

Nothing_4empion wrote:E30 bembis, labs. Latvijā tieši ar e30 bumeriem drifto, Drifta sacīkstēs, kas norisinās 333 trasē un visur citur, e30 bumerim jauda arī ir pietiekami, mototrs arī ir gana specīgs.
stock e30 nefiga neiet ka vinjam vajadzetu iet prieksh drifta! tur uzreiz liek jaunaku 3sho bembju motorus,vai piemeram m50,kursh uzreiz labak griezas!
+ ar stock e30 tu nepadriftosi. vinju jaizkida,jaatvieglina,hadene jauztaisa,blokis utt

par tiem motoriem runajot! kad man bija quattro A4,tad uzspiezhot pedali grida,es kkadus 5ls vareju nobraukt 5min,bet kad ekonomiski braucu,tad gandriz visu dienu! un motorits bija 2.8 V6,nerunajot par 200to,tam vsp psc kada rikle bija kad "sporta" rezima brauca!
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
bobiksv6k[1337]
euro
euro

Post by bobiksv6k[1337] »

Nu tagad nožēlo, ka esi tā kā Semīrs? :D
Semīram vismaz degviela par brīvu.
Image
Image Image Image
Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
Giboxlox
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Giboxlox »

Semīram vismaz degviela par brīvu.
Masinas un to remonts ari! :D)
Image
Deliite[1337]
euro
euro

Post by Deliite[1337] »

toties,man nekad nav ta ka stastija jogijx par to siviku kuru vinsh izkapaja pie luksafora! xD
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
bobiksv6k[1337]
euro
euro

Labs braucējs ar to pašu siviku tevi nodzīs. :D
Image
Image Image Image
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
Deliite[1337]
euro
euro

Post by Deliite[1337] »

nemiz,man draugam ir siviks,paradisu ka vinju ar rolleri var sodit :DD uz 200m izkapas ka mazinjo!
Giboxlox
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Giboxlox »

Ei, protams, ka uz 200m tu nodzisi vinu, pamegini uz vairaku kilometru attalumu, noriebsies tev sivika skana un tu piestasi mala lai atputinatu ausis. Un tad siviks nodzis skali buldurejot. :(
Image
[AoD]Aleksis
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by [AoD]Aleksis »

Believable, izskatās, ka tava statistika veidojas no mašīnām, kuras jauc ārā. Tā kā ārā jauc parasti tikai nojātas mašīnas, tad nebrīnos, kāpēc saki, ja viss ir izšķobīts un nojāts. Es tikai brīnos kā tu vari teikt par patēriņu ''praksē pierādīts'', ja tu pats neesi braucis tos 100km? Teikt var viskautko, kad 100km ir nobraukti ar pedāli grīdā katrā ātruma uzņemšanas momentā.

Iepriekš teici, ka viss ir atkarīgs no konkrēta auto, enternal teica, un es arī zinu, ka mk2 ir jābūt galīgi nojātam, lai neierakstītos zem 10l uz 100km, bet tu to mēģināji attiecināt uz visiem mk2. Beigās vēl tā piebilde par konkrētu auto... Tad... ES NESAPROTU, KĀDU FIGŅU TU TE DZEN?

Labi, es neko nesaku, bet tu pagaidām kļūdies vairākās vietās.
Image
[AoD]enternal
Censoņa
Censoņa

Post by [AoD]enternal »

Delīt, tu tur ritīgo šņagu dzen par tiem e30.
Nekas tev tur nav jaizķidā, jājauc ārā un arī e30 ar stock motoriem griežas pitiekami, protams ja runa neiet par 1.8. Ar sešpodnieku un veco šujmašīnu m20 e30 motoru 12 vārstīgo, slīd kā pisās, un nekādu salonu nevajag ārā ķidāt. Bloķi vajadzēs vienmēr, jebkuram auto. Es tev tulīt pierādīšu, ka ar 1.8 arī var šķērēt bez bloķa, pa slapju asfaltu 333 trasē un motors visvecais, karburators, nav pat šprice ~ 90hp.
Čoma e30: https://www.youtube.com/watch?v=Uw3q79xm19Y
Image
Giboxlox
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Giboxlox »

https://www.youtube.com/watch?v=5lCAItf ... re=related

man tomer shis video tiik vairak, masina nav mans favorits, drifts nav uuber, bet aplausus tas ir pelnijis, prieks tada dzineja.
Image
Hustler_Believs
Rebecca Lover!!! ;*
Rebecca Lover!!! ;*

Post by Hustler_Believs »

Es neko nedzenu,un 100km esmu nobraucis,nekas tas nav.
Jā tiešām,varbūt auto ko jaucu ārā tiešām bija lūžņi ok,kļūdijos.
Viss miers.
Man vienkārši nepatīk golfi.
Tapēc varbūt es samuļķoju kko. :D

Sorry.
xD
Image
GET REKT
Deliite[1337]
euro
euro

Post by Deliite[1337] »

enternal,man tev mazs jautajums tiesi par driftu! man draugs taisa projektu - drifta,un mes ar vinju stridamies,kads blokis ir labaks,metinats vai tipa kam noteikta momenta tikai sasledzas[nezinu isti ka sauc tadu]

es domaju ka labaks varetu but metinats,tiesi pa trasi gazt - driftet,bet pa ielu ar tadu shausmigi braukt,vinsh saka ka tas otrs variants labaks,jo tad ari pa ielu var braukt!
bobiksv6k[1337]
euro
euro

Tikko apskatījos ervuham dr.lv albumā bildes. Baigi foršais aparāts. Labi saglabājies. heh.. cik nu pēc bildēm var saprast. Smuks ir, jā.
Gaidam šeit ervuhas reportu :P
Image
Image Image Image
/b/oxG
WOH_plovovich.
Censoņa
Censoņa

Post by WOH_plovovich. »

Kuram ir BMW 524 5 sērijas?
Brīdinājis v6k - Otrdiena Augusts 02, 2011 20:11. Beigsies: Pirmdiena Augusts 15, 2011 210:11
Iemesls: Nav iemesls ,man vnk gribejas uzlikt warning.
Post Reply