Sveicināti cienijamie adminstratori. Šī ir Believable[FTW] pieteikuma laba uz adminstrātora statusu "BoxG" "SA:MP" serverī.
1.Tavs īstais vārds.Mans īstais vārds ir Raivis.
2.Tavs pašreizējais vecums.Mans pašreizējais vecums ir 14 gadi.
3.Tava pieredze "adminēšanā".Ir bijušas vairākas "CS" komūnas, kā arī pāris personālie serveri.
4.Ieliec dažus linkus uz sūdzībām, ko esi
izveidojis tu.Sūdzības nododu iekš "Skype" adminstrātoriem, "Briesmonis" un "Filozofs".
5.Kāds mums būs labums no tevis? Spēju būt mērķtiecīgs cilvēks, situācijas ar pārkāpejiem spēšu objektīvi novērtēt un soda apmēru izvērtēt atbilstošu pārkapumam. Vēlos dot savu ieguldijumu "BoxG" "SA:MP" servera attistībā.
6.Cik bieži spēlē SA-MP."SA:MP" spēlēju apmēram 3-4 stundas dienā citreiz vairāk, citreiz mazāk. Atkarīgs no brīvā laika apjomiem.
7.Cik sen jau spēlē BoxG serverī."BoxG" "SA:MP" serverī spēlēju nedaudz vairāk par diviem mēnešiem. Senāk arī spēlēju šeit taču diemžēl nevaru atcerēties toreizējo lietotājvārdu.
8.Kādi ir bijuši tavi iepriekšējie niki.
Iepriekšējais lietotājvārs man ir tikai viens un tas ir Absolut.
9.Kā uzzināji par BoxG community?Spēlējot ar draugiem "SA:MP" ārzemju serveros kļuva garlaicīgi taču tad viens no mums uzgāja "BoxG" tā arī sāku šeit spēlēt.
10.Pastāsti par sevi! (stāsti dajebko par sevi, uzraksti nelielu stāstiņu).Kā jau augstāk minēts mani sauc Raivis.
Pašreiz dzīvoju Rīgā taču drīzumā pārvakšos un Apvienoto Karalisti.
Esmu ļoti mērķtiecīgs cilvēks, ja kautko sāku pabeidzu to līdz galam.
Brīvajā laikā nodarbojos ar riteņbraukšanu. Sīkāk ar tās paveidu "Street".
Dzīve man ir nesusi dažādus iespaidus bet, no tiem es esmu daudz guvis.
Tapēc uzskatu jo vairāk cilvēks piedzīvo jo vairāk viņš iegūst. Man ir ļoti daudzveidīgas intereses. Nekad neieciklējos uz vienu nodarbi bet ar pilnu atdevi nododu sevi vairākām. Kas man dod iespēju pārbaudīt sevi un manu emocionālu kā arī fizisko izturību. Patīk izmēģināt ko jaunu un nebijušu tas dzīvei manuprāt pieščir asumiņu. Priekš saviem gadiem brīžiem esmu pārāk nopietns, tācu to tomēr uzskatu par labu īpašību. Manā sirdī īpaša vieta ir motokrosam jo tas ir tas kas mani aizrauj un visticamāk aizraus visu atlikušo dzīvi. Manā dzīvē īpaša vieta ir arī muzikai, bez kuras dzīvot nespētu jo tā brīžos kad vajag uzmundrina. Esmu atvērta personība kura vienmēr spēj uzklausīt, tapēc vienmēr esmu gatavs mēģināt kādam palīdzēt grūtā brīdi. Mīlu papļāpāt, gan reali gan arī virtuāli jo vienmēr ir jauki parunāt ar interesantiem cilvēkiem. Tas laikam arī īsumā par mani būtu viss ja ir kādi jautājumi labprāt uz tiem atbildēšu.
Zinu,ka varbut nedaudz neapdomīgi, ir rakstīt atkartotu pieteikumu tik ātri taču vēlos iegūt iespēju sevi pierādīt jūsu acīs. Jo mana velme ir ieguldīt savu artavu servera attistībā un padarīt to vel patīkamāku. Domāju ka spēšu ko dot šai komunai.
Believable[FTW]
Moderator: Moderatori
- Hustler_Believs
- Rebecca Lover!!! ;*
Believable[FTW]
Last edited by Hustler_Believs on 30 Apr 2011, 00:23, edited 5 times in total.

GET REKT
-
- Mana-mana
Re: Believable[FTW]
Šodien tik tiešām esi sevi serverī pierādijis http://www.bildites.lv/images/6tca89ufg5kql11szwap.png
Šoreiz ANTI!
Šoreiz ANTI!

[21:02:00] ** Gumybear[777](8): Vispār kā iet? Var uz tu uzranat?
[21:02:15] >> Gumybear[777](8): kas es prezidents vai karalis bļa?
[21:04:17] ** Gumybear[777](8): Ministru prezidens ibio
http://www.bildites.lv/images/y0ehivn9r2venqcrv2i.png šodien vel šo sūdu uzrakstīji un ceri uz kaut ko? šoreiz būsu pret, jo bieži vien neapdomnā ko raksti, bieži vien pats pārkāpj šādus tādus noteikumus. Domāju, ka ar diviem iemesliem pietiks. Un, jā, ātri vien tevi var nokaitināt un viegli vien var savārīt tā kaut ko sliktu. Un, ja domā, ka es lieku pret dēļ tās izdarīšanas mumblē [ kur tu smuki mūs noliki ], tad maldies.
PRET! Iemesls: neiedevām mumbles paroli , un tu jau sāki rakstīt ar krievu skaistajiem vārdiem. Nezinu kas notiktu , ja tev ar admina tiesībām aizkristu ciet, tad labāk nē.
-
- Nelabojams spameris
tā tev kaut kāda tradīcija ik nepilnu mēnesi rakstīt pieteikumu?
nē.
nē.