[aod]mouseman
Moderator: Moderatori
-
- Jauniņais
Re: [aod]mouseman
nekadus te 95 sant nemaksasu .. netaisot te teret naudu prieks speles ..
Es domāju No Unban Jo viņš arī savējos šauj un man tas nepatīk!!! takā esmu Pret 

- Deliite[1337]
- euro
te jau sakas naudas iekaseshana par sikumiem!
kad tur kads cits dirshas piemeram uz kadu ka HEMI vai kadu citu nepazistamu speletaju tad tam kas dirshas tam ir mute vai kick,bet tagad ban!
tas ir debili!
biezhi esmu ar vinju spelejis un izsklausas tiri normals dzhekins,tikai dazhsreiz prashau par stripu,un tad kad vinjam ir mute vai kick vins saprot ko ir darijis!
es esmu par UnBan!
kad tur kads cits dirshas piemeram uz kadu ka HEMI vai kadu citu nepazistamu speletaju tad tam kas dirshas tam ir mute vai kick,bet tagad ban!

biezhi esmu ar vinju spelejis un izsklausas tiri normals dzhekins,tikai dazhsreiz prashau par stripu,un tad kad vinjam ir mute vai kick vins saprot ko ir darijis!
es esmu par UnBan!
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
domā, es lasu kam ies priekrītu, kad to apstiprinu ??Harcha wrote:izsaka izsaka. lai te reģistrētos jāpiekrīt noteikumam ka tev ir vismaz 13 gadi.[NHC]Sinner wrote:Vecums neko neizsaka

da, labi.. bet, divpadsmitgadīgs reizēm mēdz izrādīties gudrāks nekā dažs labs sešpadsmitgadīgs

Nesaaksim te offtopic. banu apelaacijaas tiek apspriests konkreets sods par ko ir dabuuts bans nevis tur veel kkas cits. labaak sleedzat un gaidat kad nismo vai Gibox atsleegs un dos atbildi jo te bezjeegaa vairs kko spriest