riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
Ilgu laiku aiznems. Man ka parasti maka stav lugera parabellum lode un nu neiesu uz garazu lai puletu kaut ko. Kam tev? Izshaut cauri savam audi dzinejam gribi?
nop,izrakumos atradu mauzera patronu kasti,un visas norusejushas un netiras! pa sito nakti visas ar elektrolizes palidzibu attiriju no liekajiem sudiem,un tagad domaju ka vajadzetu nopulet spidigas!
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
Es makā turu LAPUA .22 HOLLOW POINT mazkalibra patronas ar kurām bebrus laukos šauju tās kuras miesā zvēram pēctam atrod. Ja ar gludstobru šauj, tad tā munīcija par bišķi par smagu priekš makā nēsāšanas
Delīt, paskties kas tai lodei ir ar kapseli (vai vēl var darboties) lai tīrot kkādi negaidīti "mēsli" nevar sanākt.
P.S. Kāds iet Aizsargos. Ne "Jaunsargos" (tas jau tagad populāri), bet Aizsargos. Tiko no mācībām atvilkos. 3 dienas. Tur uz nometni un atpakaļ , kopā kādi 40 km. + Militārāun Orentēšanās apmācība un vēl visādas militārās spēles un prikoli. Sapratu ka roltonus mājās vairs neēdīšu
Last edited by Hustler_WinChester on 08 May 2011, 10:14, edited 1 time in total.
Gribu ģimenes dzīvi, nevis mauku, ko izpist,
Jo kam man vajag čiksu, ja ir plauksta un viģiks.
Ja tev ir virpa (nu tāda kā skolā ,cccp laiku) tad pie tās ripas var pietīt klāt kādu aitu vilnu vai kādu lupatu ,ierubī virpu un pulē tik katru to lodi ,ar koku sanāca labi ,kad es dariju,bij spīdīgs.
Hustler_WinChester wrote:
Delīt, paskties kas tai lodei ir ar kapseli (vai vēl var darboties) lai tīrot kkādi negaidīti "mēsli" nevar sanākt.
Kas bija kapsele? baigi dzirdets
es tik ar 12V un 6A taisiju elektrolizi,nav tik stipri,butu kadi 60A tad varetu pizdata uziet viss gaisa
Hustler_WinChester wrote:Es makā turu LAPUA .22 HOLLOW POINT mazkalibra patronas ar kurām bebrus laukos šauju tās kuras miesā zvēram pēctam atrod.
Bebrs nav jau tik liels dzivnieks, lai vinam lode paliktu kermeni un sapes paildzinatu lidz navei.. Es teiktu, ka tas ir bezjedzigi. Kkas tads japielieto tikai uz briezhiem un citiem smagsvariem Vai nu tu esi sado-mazo vai ari tev tiesam ir labs arguments par to, kapec tev ir plakanas patronas, nevis bultas veida.
Mājās man ir AK-47 neizšautas patronas. 4 vai 5 laikam.
es teiktu, ka drīzāk viņas būtu jātīra ar kkādu spirtu vai benzīnu.
Eu.. neviens nespēlē Chasm spasm? http://www.rathergood.com/chasm
Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/