Sveiki visiem !!
Piedodat ja rakstu so sudzibu te , vienkarsi nezinaju kur rakstit pie bana vai pie jautajumiem.
Lieta tada ka man nonema acc /airport3 /gates. Tapec , ka es nosavu tur cilveku , bet es gribu atvainoties par to. Es nezinaju ka nevar saut tur , nesen tik dabuju to lvl lai varetu izmantot /airport3 /gates. Un man pat neviens neuzlika bridinajumu , ka es vareju zinat ka tur nevar saut.. Varetu ludzu man vinu atgriezt atpakal.
/airport3 /gates
Moderator: Moderatori
- Chosen[Vendetta]
- Servera admins
Re: /airport3 /gates
Tik un tā zaudēji acc,.Tev vņu neviens nedos atpakaļ, ja nepirksi.Tāpat kā es zaudēju, vienkārši samierinies, ka vairs tur netiksi, nu varbūt ja nopirksi sev /gates acc.

Ja es būtu kosmonauts, es uzmīztu uz zemes
Kapec uzreiz sadi ??Stalkers[1337] wrote:Tik un tā zaudēji acc,.Tev vņu neviens nedos atpakaļ, ja nepirksi.Tāpat kā es zaudēju, vienkārši samierinies, ka vairs tur netiksi, nu varbūt ja nopirksi sev /gates acc.
Cik tad vins maksa

- Hustler_Imis
- Rakstnieks
- V[Vendetta]
- Nelabojams spameris
Tautā ir labs teiciens: Noteikumu nezināšana neatbrīvo no atbildības.
Tad, kad šajā forumā reģistrējies, tad tev bija jāizlasa noteikumi. Tā kā pats vien vainīgs esi.
Tad, kad šajā forumā reģistrējies, tad tev bija jāizlasa noteikumi. Tā kā pats vien vainīgs esi.

Ls 1.5 ,tur sms jāsūtapzycLoNe[MSI] wrote:Kapec uzreiz sadi ??Stalkers[1337] wrote:Tik un tā zaudēji acc,.Tev vņu neviens nedos atpakaļ, ja nepirksi.Tāpat kā es zaudēju, vienkārši samierinies, ka vairs tur netiksi, nu varbūt ja nopirksi sev /gates acc.
Cik tad vins maksa![]()
![]()
???