Rofl.
Tas nav apvainojums.
Bet gan mans viedoklis par tevi.
EDIT:
Kāds nezin, cik maksā E38 pr. pagriezieni baltie?
Ne ķīniešu!
Čomam vajag!

Moderator: Moderatori
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
Priekš trases, metinātais bloķis būs vislabākais variants, jo viņš bloķē 100% salidzinoši ar parastajiem bloķiem, abi rati izspolē vienlaidzīgi, nav tā ka pie noteiktas jaudas. Bet pa ielu ar metināto reduktoru ir dirsā, ieparkoties kautkur ir diezgan problemātiski, vislaik krakšķ, un vibrē jo abi rati izslīd. Uz gludo asfaltu nav tik traka tā sāpe (domāju, uz svaiga seguma), bet uz padomju laika asfalta (riepgrauzi), skaņa un sajūtas nav patīkamas. Kā arī braucot pa štrāsi ir ļoti riskanti, asa kustība, un dirsa ir šķērsām. Metināts reduktors bloķē vienmēr un 100%. Ja mašīna ir domāta tikai trasei, tad metinat vien kopā, bet ja domājat pa ielu braukāt arī, tad piemeklējat labāk oriģinālo bloķi.Tekutakichiku[1337] : enternal,man tev mazs jautajums tiesi par driftu! man draugs taisa projektu - drifta,un mes ar vinju stridamies,kads blokis ir labaks,metinats vai tipa kam noteikta momenta tikai sasledzas[nezinu isti ka sauc tadu]
es domaju ka labaks varetu but metinats,tiesi pa trasi gazt - driftet,bet pa ielu ar tadu shausmigi braukt,vinsh saka ka tas otrs variants labaks,jo tad ari pa ielu var braukt!
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
Kauna nav? Man pārmet par Opeļa riepām, pats ne drusciņ labāks..Tekutakichiku[1337] wrote:bilde veca,tad tiesi es biju vinju pardevis,un mans "draugs" izdura riepu! bet tas Bi-Turbo varetu psc ka iet!
Piedod,bet pagajis ir labs laiks,un es nesezu skolas sola vai pie pc dien dienam,bet stradaju servisa,kur esmu apguvis sho to![AoD]Aleksis wrote:Un nav nekāda jēga kaut ko činīt, ja ņifiga neko no tā nesajēdz. Labāk ņemt kaut ko gatavu, kur ir normālas firmas detaļas, nevis kaut kādas kaimiņa Petķas metinātās pusasis.