1.Tavs īstais vārds. Mani sauc Kristaps Leinerts.
2.Tavs pašreizējais vecums. Esmu 14. gadus vecs.
3.Tava pieredze "adminēšanā". (kādos serveros esi bijis admins(tikai nosaukumu bez precīza linka), kādās web lapās u.t.t.) [LV]RiverSide community serverī, arī RiverSide community web lapā.
4.Ieliec dažus linkus uz sūdzībām, ko esi izveidojis tu.
viewtopic.php?t=10030
viewtopic.php?t=9989
viewtopic.php?t=9988
viewtopic.php?t=9987
Arī tad kad St_Anger1 spēlēja, nereti sūtīju viņam caur skype sūdzības.
5.Kāds mums būs labums no tevis? Es zinu administratora pienākumus, un apsolos tos pildīt. Ļoti bieži redzu ka kāds flūdo, vai lamājas, bet neviena admina nav online. Es bieži mēdzu spēlēt no rītiem, un no rītiem arī bieži uzdarbojas "čīteri".
6.Cik bieži spēlē SA-MP. Divas reizes dienā, kopā 5h+/-
7.Cik sen jau spēlē BoxG serverī. 28 mēnešus.
8.Kādi ir bijuši tavi iepriekšējie niki. Ta4hoo, Splints, Blackhawk. (jūs jau zināt ka ir bijis RR, tādēļ statu nav)
9.Kā uzzināji par BoxG community? Kad uzzināju par SA:MP, iegāju http://www.game-monitor.com , meklēju LV serverus, un atradu BoxG. Tā arī ieliku pie favourites, un sāku spēlēt.
10.Pastāsti par sevi! (stāsti dajebko par sevi, uzraksti nelielu stāstiņu). Kā jau minēju, mani sauc Kristaps Leinerts, esmu 14 gadus vecs. Man patīk sports, es trenējos basketbolā. Es neieredzu literatūru, bioloģiju. Pašmācības ceļā es mācos programmēt. Dzīvoju es Rīgā, Iļguciemā, mācos pamatskolā "Rīdze". Man ir laba humora izjūta. Man patīk peldēt, spēlēt sporta spēles. Es neieredzu krievtautības cilvēkus, protams ne visus, tādus kas bija tajā beztēmas video. Esmu 1.70m garš, nedaudz apaļīgs.. ;d. Kļūstot par adminu es apsolos pildīt savu pienākumu, vairs nemānīt spēlētājus, kā es to izdarīju vienreiz. Ja vēl kautko vēlaties zināt, skype - kristaps.leinerts
Ar cieņu, Kristaps.
Ha4xorz pieteikums.
Moderator: Moderatori
Ha4xorz pieteikums.
Last edited by Ha4xorz on 13 May 2011, 09:45, edited 1 time in total.

Ja esi svarīgs, tevi pagaidīs. /Be COOL/
Re: Ha4xorz pieteikums.
Zinu ka nedrikstu postot!
P.s., Ha4!
Tu doma, ka wafelei bija spawnkills? Tu jau teleportejies, liidz ar to spawnkilla nav!
Admini, iztelojaties kas notiks tad, kad vinam acc iedos. Vins saks veidot visadus dumjus banus, un apliecinas ka ta ir pareizi.
Ja man butu screeni, es varetu paradit ka vinjs lamajas pa PM
(Par to, ka pateicu sveiks 
P.s., Ha4!
Tu doma, ka wafelei bija spawnkills? Tu jau teleportejies, liidz ar to spawnkilla nav!

Admini, iztelojaties kas notiks tad, kad vinam acc iedos. Vins saks veidot visadus dumjus banus, un apliecinas ka ta ir pareizi.
Ja man butu screeni, es varetu paradit ka vinjs lamajas pa PM

Nevēlos šeit daudz postot, bet caur PM es neesmu lamājies, vispār daudz nelamājos. Ja vēlies ko pateikt, raksti adminiem, nevis piespamo šo topiku. un btw, ja es teleportejos, es SPAWNojos /skatepark, un ja viņš mani nošauj kamēr es nekustos, vai uz viņu nešauju tas ir SPAWNkill

Ja esi svarīgs, tevi pagaidīs. /Be COOL/
- V[Vendetta]
- Nelabojams spameris
Atteikts, vari kādu gadu droši nerakstīt, patīk pārāk daudz mānīt spēlētājus.