Psc, man gribējās visus apšaut, Ulas barā aiz matiem utt. ;@@ uro**. Piedodiet nevaru noturēties.
man ir nesekmīga krievu val, mani direktors pasauca un prasa kpc tev nesekmīga krievu val, es saku es necienu un necienīšu krievu valodu. un direktors vnk aprāvās un teica vari iet.
Dzīvojam tikai veinreiz, tpc izbaudi to ![/size][/color] ok,ok.
1 3 5
├┼┼┐
2 4 6 R
[17:30:30] Grundž.ᶠᶸᶜᵏᵧₒᵤ: zēle nav narkotika
[17:30:31] Grundž.ᶠᶸᶜᵏᵧₒᵤ:
[AoD]Aleksis wrote:Deliit, varētu aizsūtīt video kādas izskatās tavas mašīnas ( ja tāds būtu ) un pievienot stāstiņu, kur tu esot bēdzis no mentiem.
Amish[BoxG] wrote:Jā, boni, un ja uz ielas kāds mazs bērns dēļ tevis būtu cietis ?
V6K[BoxG] wrote:Bet tavi draugi fimēja, jo viņiem tas likās jautri.
labiii
bobiks[1337] wrote:Kādus akumulatorus? Izliekos, ka es nekā nezinu
par sito es ar neko nezinu,varbut pastastisi?
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
jā, precīzāk vecākiem tika uzlikts naudassods, par to, ka neprot audzināt bērnus utt, manuprāt, vajadzēja lielāku sodu, jo tā jau ir grupveida spēka pielietošana, bet nu jā, ko tu padarīsi retārdiem?
manuprāt viņiem tagad vajadzēja viņus sūtīt un ogļu raktuvēm ar mēli šahtas izlaizīt uz priekšu.
.Un ieviest likumu, ka katram latvietim ir tanks, urlas staigā bez kurpēm un pa visām ietvēm, ielām ir izbērti stikli!
Gribu ģimenes dzīvi, nevis mauku, ko izpist,
Jo kam man vajag čiksu, ja ir plauksta un viģiks.
Visu video nenoskatījos, sapratu ka nav vajadzība uztvert visu informāciju ko šis video var dot. Nu neko īsti nevaru pateikt kā to ka vajag ar vāli uziet virsū visam tam baram, lohiem nav jāpiespriež naudas sodi, lohi ir jāsit.
Pirms kāda laika yūtūbā atradu, bet īsti neiebracu, nemaz necentos. Viss kārtībā. Un jā derētu kautko izdarīt, lai minimālais simbolu skaits ko ieraksta ir ~ 20.
[21:02:00] ** Gumybear[777](8): Vispār kā iet? Var uz tu uzranat?
[21:02:15] >> Gumybear[777](8): kas es prezidents vai karalis bļa?
[21:04:17] ** Gumybear[777](8): Ministru prezidens ibio