Beztēma #7

Pārējās lietas, kas neiederās citās kategorijās.

Moderator: Moderatori

Locked
Marcha[T]
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Re: Beztēma #7

Post by Marcha[T] »

Par gaumi smejas , nevis strīdas.
P.S Sigā tās krāsas drusku par traku izceltas..
https://www.youtube.com/watch?v=n_HeIvh ... re=related
Last edited by Marcha[T] on 14 May 2011, 12:40, edited 1 time in total.
Deliite[1337]
euro
euro

Post by Deliite[1337] »

stalker - nevienam nekacha ka tev jauns sigs,visi gaida nakamos postus Amish Vs SEC/BWS

EDIT: Kamer rakstiju savu nevajadzigo postu,marcha ielka metallicu,un kka es gribeju teikt to ka es esmu no tiem kas klausas to hujnu,ka amish teica ko klausas visi - TCcccc TCcccuuu! Bet ir iznemumi ka metalica u.c.,ko es klausos,reti,bet klausos [metalu]!
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
Kri
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Kri »

Nu taču beidziet strīdēties par tiem mūzikas stiliem, par tiem jau sen tika izrunāts. Katram sava gaume. Tā jūs pa riņķi visu laiku krucijat šo tēmu. Vai tad jums traucē, ka apkārt klausās metālu, repu, popu, elektromūziku un citus mūzikas žanru? Man netraucē, pati veidoju savu pasauli. Ja ļoti grib, tad var mierīgi kontaktēties arī ar cilvēkiem, kuriem ir pavisam citi uzskati, pavisam cita gaume. Tā kā, varbūt arī jūs iztiksiet bez strīdiem?

Kaut kā apnīk, kad ienāku te, vienmēr cilvēki gatavi viens otram rīkli pārgriezt.
Image
Giboxlox
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Giboxlox »

Kam tad forums domats? Man no metallica patik tikai dazas dziesmas, viniem ir parak savads stils prieks manis.

https://www.youtube.com/watch?v=x3R4zkblHZk

Shadu es visbiezak klausos, visistakais roks un alternativais metals. Bet kad SEC piemineja, ka neklausas popu un metalu, bet gan istu muziku, pie kuras var relakseties - tad jau tu neklausies ne hip hopu, ne repu, vai ne? Reps un HH ir vienkarsi pasa saceretu rindinu nobershana pie attieciga skanu celina kuram ir basi vai kkas tamlidzigs, ari skrechosana ir klat. Bet tur nav nekada vokala skila vai istu muzikas instrumentu, kas to butu padarijis par istu muziku.
Image
Kichyss
Servera admins
Servera admins

Post by Kichyss »

Tekutakichiku[1337] wrote:stalker - nevienam nekacha ka tev jauns sigs,visi gaida nakamos postus Amish Vs SEC/BWS
Ja neievēroji pēdējā postā mēģināju tieši šo tupo strīdu nomierināt, jo principā šis strīds ir kārtīgs "lūzeris pret lūzeri" ar rezultātu nekādu.
Kaut kā apnīk, kad ienāku te, vienmēr cilvēki gatavi viens otram rīkli pārgriezt.
Šī ideja man patīk, slava garantēta, Giboxa komūna noreklamēta būs pa Bez Tabu, Degpunktu un gan jau arī ārzemju mēdījos, klāt vel pāris krimināllietas Gibox'am un vel bonusā pazudīs čalis, kas nepatīk, ieskaitot, ja pilngadīgs arī pats šeit vairs neuzturēsies, uzvarētāji visi.
Bet kad SEC piemineja, ka neklausas popu un metalu, bet gan istu muziku, pie kuras var relakseties - tad jau tu neklausies ne hip hopu, ne repu, vai ne?
Nu varbūt jā, ej n usazin zem kāda zanra ir Atmosphere, Brother ali, Grieves u.t.t., galvenais ka pašam patīk.
Lyricist
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Lyricist »

Tak chill, man ir svarīgākas lietas ko darīt nekā krāt postus strīdu veidā. :]]

Vienu postu, divus, labi, var mazliet pačakarēties un pajokot, bet izvērst veselu lērumu postu saistībā ar šo un kautkādu diskrimināciju pret atsevišķiem mūzikas stiliem, man to nafig nevajag.
Image
Chuby[777]
Rakstnieks
Rakstnieks

Post by Chuby[777] »

kāds negrib padalīties photoshopa torrentos? PM me
Image
Amish
Servera admins
Servera admins

Post by Amish »

Ja mūsdienās sava viedokļa izteikšana skaitās strīds, tad jums, cilvēki, ir problēmas. Nezinu kā tie divi, bet es vienkārši diskutēju.

@VENG:

https://www.youtube.com/watch?v=LgbEYSbyepM

No tool šī cepī...
Evol[1337]
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Evol[1337] »

Klau kāds pastāstīs kad varēs iegūt Gacho-Pirms dziesmu?
Nu,šeit būs sempls no kāda edita:
http://vimeo.com/22580636

Pats braucējs:Māris Orniņš (click uz vārda)
Image
Lyricist
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Lyricist »

Amish, ja tev viedokļa izteikšana ir kautkādi tupi uzbraucieni, tad atvaino, problēmas ir nevis mums, bet tev. Viedokļa izteikšana ir viens, tajā brīdī kad tu iestarpini debīlas parodijas vai aizvainojošus jokus, tajā momentā tas pārvēršas par strīdu.

Punkts..

@ Vendž, nu davai, ja reiz talantu nevajag, tad tulīt pat iedod mums, parastiem mirstīgajiem, kārtīgu tevis sacerētu bītu ar tavu tekstu, kas nav tups vai parodisks. Gribu dzirdēt ar visu ritmiskumu, normālu tematiku par sadzīvi un dzejas formātā, kā parasti to dara.
Image
heisyournewgod
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by heisyournewgod »

labākās lirikas, izpildijums, bīts, deja, utt.
https://www.youtube.com/watch?v=ctVmNbV ... re=related

edit: un jā, episkie smiekli ar.
Giboxlox
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Giboxlox »

Amish, biju dzirdejis dziesmu, tikai neatradu, ta stiprak ir daudz labak. Protams, Tool grupas vokalam ir vel projekts - A Perfect Circle, ko klausos vairak, bet laikam tas nav tik stiprs, ka piemeram si dziesma.

Ritmiskums? Taja, ko klausies nekas tads nemaz nav un dzeju es nesaceru, ta tomer nav muzika un es neklausos to kas nav muzika.
Image
Lyricist
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Lyricist »

Atvaino, bet kā tu vari spriest par kaut ko, ja pats nekad neesi mēģinājis? Faktiski sanāk ka tu esi parasts trollis gan mūzikas, gan rasu ziņā.

Tava politika: ''Man nav nekā uz kā pamatot manu faktu, bet viss ,kas man nepatīk, ir mēsls.''

P.S. Ritms ir vienmēr, mūzikā kā tādā ir ritms, tā kā Hip Hopā ir ritms, tad tā ir mūzika, fakts pierādīts..
Image
Evol[1337]
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Evol[1337] »

Par hiphopu un citām hipsteru izdarībām:Ja agrāk tas pats letiņu reps(cik nu agrāk) bija tīri klausāms,tad tagad tas ir ''sauss''.Protams ir daži izņēmumi.Tapēc to vairs nevar nosaukt par mūziku,tikai par pliku dzejoli ar basiem.
Pats klausos visu ko,sākot ar popšiem,beidzot ar kautko tik smagu kā Disturbed.Nu un kas?Ja kādam kautkas nepatīk-ej uz poda un spied kluci.
Image
Lyricist
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Lyricist »

Protams, tainsība, bet apgalvot ka viss šis mūzikas stils nav mūzika, atvaino, bet tas ka mūsdienās visi ir tik materiāli nenozīmē ka tie, kas ar šo mūziku nodarbojušies jau tad kad mēs vēl bijām sīki un zīdām pirkstu, atvaino, bet tā ir dziļa necieņas izrādīšana.

Personīgi, neredzu nevienu lietu ar ko tu izceltos un būtu labāks par tiem, kas taisa šo tevis tik ienīsto mūziku..
Image
Locked