Beztēma #7
Moderator: Moderatori
- Evol[1337]
- Nelabojams spameris
Re: Beztēma #7
Neko un nevienu neienīstu.Vienkārši šis saucamais ''stils'' ir sauss.Pliki dzejoļi ar basiem,un skretčiem.Protams,agrāk zāle bija zaļāka,naudas vairāk un labāka mūzika,bet viss mainās,bet ne viss iet uz labo pusi.Protams,ir kas aug,un attīstas,un viņa albūmi tiek pirkti,bet tos gabalus kurus saklausa EHR un HHRadio,tie vairs nav gabali,bet dzejoļi.Tagad atrodi,pēdējā gada laikā kadu labu gabalu,vienalga kādu.
BWS šeit nu es piekritīšu tomēr veng, jo no hh ir tikai daži klasiskie gabali, kas ir labi , bet tajos visos jaunajos gabalos ir tēmas , kuras jau bija pateiktas pirms 20 vai 30 gadiem , tā kā es varu pateikt ka tas viss ir totāls sūds , kaut vai es pats neesmu mēģinājis repot, rakstīt rindas , es tikai izsaku savu viedokli , kas ir atļauts katram.
Reps jau izbeidzās kad visi vecie niggas apsprāga.
PS. Boxg bēztēmas vismaz 75% sastāv no dirsieniem.
Reps jau izbeidzās kad visi vecie niggas apsprāga.
PS. Boxg bēztēmas vismaz 75% sastāv no dirsieniem.
-
- Nelabojams spameris
edit: labi, nvm.
Evol raksta sūdzību par N1oD, saka, ka viņš nodirš viņa māti, a pats pirmais iesaistīja strīdā māti. Sūdzībā skaidri redzams, bet jūtu, ka drīz tas skrīns pazudīs. Malacis, Evol, tu jau cilvēkus neizprovocē.

- Evol[1337]
- Nelabojams spameris
Disaster-sēdi biksēs.
Es tikai pateicu,vai neteica,lai uzelpo gaisu.Nekas rupjšs nav,vai ne?
Tākā.
Es tikai pateicu,vai neteica,lai uzelpo gaisu.Nekas rupjšs nav,vai ne?
Tākā.
Aiz ziņkāres, kad kautko tādu esmu teicis?Veng[ADT] wrote:Bet kad SEC piemineja, ka neklausas popu un metalu, bet gan istu muziku, pie kuras var relakseties - tad jau tu neklausies ne hip hopu, ne repu, vai ne?
- Hustler_WinChester
- CMF
Es te lasiju forumu un pamanīju gaišzilo logo virs Dumpera avatara, un atcerējos šo... viewtopic.php?t=9211&postdays=0&postorder=asc&start=0
Es jau nesaku, ka man baigi skauž, bet tas bija mēneša nevis pusgada photošoperis
Es jau nesaku, ka man baigi skauž, bet tas bija mēneša nevis pusgada photošoperis

Gribu ģimenes dzīvi, nevis mauku, ko izpist,
Jo kam man vajag čiksu, ja ir plauksta un viģiks.
Jo kam man vajag čiksu, ja ir plauksta un viģiks.
- Hustler_Believs
- Rebecca Lover!!! ;*
Labvakar eirovizijas un hokja noskanjaas! 
Bans ir beidzies!
Taatad!
Visi tie muldetaji kas te gudri dziedaja par mani laikam beidzot noklusis.
Par sotw un aotw runaajot.
Man sakara ar dzivi UK ballitem citiem pasakumiem utml, vienkarsi nav ne laika ne gribas to vairs darit.
Kandidati kas tiesam kautko jedz no PS drosi man raksta PM un izliksu balsosana, lai neatkartotos kljuuda ar mani luudzu atsaukties cilveekus kam ir pieredze lidzigos pasakumos un visparigi ar PS.
Negribu vairs klausities kautkaadus paarmetumus un uzbraucienus.
Taatad gaidu PM ar atsaucigiem atraktiviem cilvekiem kaas nevis domaa ka spees bet gan ir liidzigu ko darijusi.
Gaidu zinas!
PS.
Kuri no BoxG speeletajiem dziivo UK?
Zinu ka FastHion...

Anyone else?

Jauku vakaru!

Bans ir beidzies!

Taatad!
Visi tie muldetaji kas te gudri dziedaja par mani laikam beidzot noklusis.
Par sotw un aotw runaajot.
Man sakara ar dzivi UK ballitem citiem pasakumiem utml, vienkarsi nav ne laika ne gribas to vairs darit.
Kandidati kas tiesam kautko jedz no PS drosi man raksta PM un izliksu balsosana, lai neatkartotos kljuuda ar mani luudzu atsaukties cilveekus kam ir pieredze lidzigos pasakumos un visparigi ar PS.
Negribu vairs klausities kautkaadus paarmetumus un uzbraucienus.
Taatad gaidu PM ar atsaucigiem atraktiviem cilvekiem kaas nevis domaa ka spees bet gan ir liidzigu ko darijusi.
Gaidu zinas!

PS.
Kuri no BoxG speeletajiem dziivo UK?
Zinu ka FastHion...

Anyone else?

Jauku vakaru!

GET REKT
- Hustler_Believs
- Rebecca Lover!!! ;*
Tieshi taa! 
Lieta taada ka es tieshaam saakuma neapzinaajos ka tas ir samera atbildigi.
Karoche es tam nederu!
Gaidu kandidatus!
amm
par garumziimem, UK taadu nav.

Lieta taada ka es tieshaam saakuma neapzinaajos ka tas ir samera atbildigi.
Karoche es tam nederu!
Gaidu kandidatus!

amm
par garumziimem, UK taadu nav.

GET REKT
- Deliite[1337]
- euro
BWS,bus nakamais SOTW,AOTW vaditajs! 

riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
- Hustler_Believs
- Rebecca Lover!!! ;*
Hehh, stipri apshaubu sho teoriju.
Vinsh ir kaa kandidaats.
Nebus taa ka tu viens to lemsi.

Vinsh ir kaa kandidaats.
Nebus taa ka tu viens to lemsi.

GET REKT
Man personīgi ir po, paši izvēlaties, ja gribat, liekat, darīšu to, ja nē, tad neliekat, netaisos par to pārdzīvot.