*Kristīne: a ti ņihočes napisats smoe glavnoe (A tu nevēlies uzrakstīt pašu svarīgāko)
Toxic: ja tebe budu infu po himii ssilkami skidivatj (Es tev informāciju ķīmijā ar linkiem iemetīšu)
Toxic: vse 4to nahoditj budu , tebe budu peresilatj (Visu ko atradīšu, tev pārsūtīšu)
Aprīnojami, cik loģiski cilvēki. Es par to reali ņirdzu, pasakiet kā var uzrakstīt projekta darbu ar tādiem cilvēkiem, kuri uzskata, ka svarīgākā info ir kaut kādi linki. Omg, var skriet sienā.
Tas ir copy-paste, bet man tadi darbi neder. Vajag izlasīt visu literatūru 3-5 A4 lapas un tad tikai uzrakstīt visu īsi, kodolīgi un konkrēti, pašas galvenās tēzes.
Tas ir laikietilpīgi, kāpēc man jādara citu vietā?
Nē, nē, šoreiz mana bilde atbilda precīzi tām izjūtām, kad to lasīju. Tieši tā nodomāju. Atkal mani iesaista tur, kur es neko nezinu un neinteresē. Jau pateicu, ka vairs neiešu uz viņa taisītajiem turnīriem un viss, ar turnīriem vai citām lietām ap to man nav nekādu ziņu.
Godīgi sakot nepatīk man ne viens, ne otrs. Avatrs: Teksts sux, un nekā īpaša tur nav tikai kā vēdars un botas. Sigs: Fons it kā nav nemaz tik traks, bet tas teksts tajā fonā galīgi neiederas.