Beztēma #7
Moderator: Moderatori
- Hustler_Imis
- Rakstnieks
- Hustler_Believs
- Rebecca Lover!!! ;*
Re: Beztēma #7
Izaudz.
Evolinj.
Hei kaads moshka zin, kapeec portativajam neiet BT(Bluetooth) kad spiezhu pogu nesleedzas iekshaa.....
Kompis ir Acer TravelMate 4150, ja tas kko maina rams laikam apgreidots uz 1gb...
Idejas?
PS.
Evol vari pat neatbildeet!

Evolinj.
Hei kaads moshka zin, kapeec portativajam neiet BT(Bluetooth) kad spiezhu pogu nesleedzas iekshaa.....
Kompis ir Acer TravelMate 4150, ja tas kko maina rams laikam apgreidots uz 1gb...
Idejas?

PS.
Evol vari pat neatbildeet!

GET REKT
- bobiksv6k[1337]
- euro

Tirgoju akmeni šādā formā. ;P

Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
- [AoD]Aleksis
- Nelabojams spameris
Uzinstalē vajadzīgos draiverus...kapeec portativajam neiet BT(Bluetooth) kad spiezhu pogu nesleedzas iekshaa.....

- Hustler_Believs
- Rebecca Lover!!! ;*
Draiveri ir, bet kad spiezhu bt pogu nesleedzas lampinja iekshaa! 
Mokos tagad...

Mokos tagad...

GET REKT
WTF , kas ar forumu notiek?

Marcha, jau sen tak pateica, ka tas ir kaut kāds lags, ka dažiem spēlētājiem tā rādas.
btw, jauns sigs...
edit: Arī jauns avatārs.
btw, jauns sigs...
edit: Arī jauns avatārs.

-
- Nelabojams spameris
JĀĀĀ!!! Somi malači! 
Lieliska spēle bija un Somi tos Zviedrus paņēma priekšā, kā mazus suņus.
Godīgi sakot, man viņu uzvara ir tāda pati it kā Latvija uzvarētu. ;d
Mācaties tagad himnu un varēsim kopīgi dziedāt.

Btw. Devītie, jums nav tāds baigais satraukums pirms eksāmeniem? ;d Dzirdējis esmu, ka to eksāmenu padara tieši grūtāku tas, ka tu uztraucies visulaiku un domā nepārtraukti par kaut ko bezjēdzīgu. Man pašam iet čillā, pēc ilgiem laikiem esmu atsācis mācīties un domāju, ka būs labas atzīme. Jums? Varbūt tie kuri ir jau 10+ varētu padalīties savās pieredzēs. ;d

Lieliska spēle bija un Somi tos Zviedrus paņēma priekšā, kā mazus suņus.
Godīgi sakot, man viņu uzvara ir tāda pati it kā Latvija uzvarētu. ;d
Mācaties tagad himnu un varēsim kopīgi dziedāt.

Btw. Devītie, jums nav tāds baigais satraukums pirms eksāmeniem? ;d Dzirdējis esmu, ka to eksāmenu padara tieši grūtāku tas, ka tu uztraucies visulaiku un domā nepārtraukti par kaut ko bezjēdzīgu. Man pašam iet čillā, pēc ilgiem laikiem esmu atsācis mācīties un domāju, ka būs labas atzīme. Jums? Varbūt tie kuri ir jau 10+ varētu padalīties savās pieredzēs. ;d

Personīgi, šogad arī ir jābeidz 9. klase, pilnīgi mierīgs esmu, nekāda satraukuma, jo skola labi sagatavo šādām lietām.Rauls[ADT] wrote: Lieliska spēle bija un Somi tos Zviedrus paņēma priekšā, kā mazus suņus.
Kas attiecas uz tiem suņiem..... Too much animal pr0n?

- bobiksv6k[1337]
- euro
Tā... Raula puiks. Kad es gāju 9. klasē, tad es vispār nesapratu, pa kuru laiku tie eksāmeni pienāca. Baigi arī vispār neuztraucos.. Aizgāju, uzrakstīju, atnācu. Vienīgais, kur es tā pavairāk mācījos, bija vēsture. btw.. Bēsturē arī šogad ir pārcelšanas eksāmens un tas būs dirsā, ja es nesamācīšos.Rauls[ADT] wrote: Btw. Devītie, jums nav tāds baigais satraukums pirms eksāmeniem? ;d Dzirdējis esmu, ka to eksāmenu padara tieši grūtāku tas, ka tu uztraucies visulaiku un domā nepārtraukti par kaut ko bezjēdzīgu. Man pašam iet čillā, pēc ilgiem laikiem esmu atsācis mācīties un domāju, ka būs labas atzīme. Jums? Varbūt tie kuri ir jau 10+ varētu padalīties savās pieredzēs. ;d

Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
- Hustler_Imis
- Rakstnieks
Kad gāju 9. nebija vispār nekāda uztraukuma, veinīgi latviešu valodas runājamā daļā.
Godīgi sakot, šogad, jābeidz 12. klase un tagad ir manāms satraukums, ka eksāmeni tūlīt jau būs, zinot to, ka 3 gadus esmu brutāli nometājis haļavu, pienākot maijam sāku kaut ko domāt, kas un kā.
Godīgi sakot, šogad, jābeidz 12. klase un tagad ir manāms satraukums, ka eksāmeni tūlīt jau būs, zinot to, ka 3 gadus esmu brutāli nometājis haļavu, pienākot maijam sāku kaut ko domāt, kas un kā.

- Deliite[1337]
- euro
es biju iedzeris uz visiem eksameniem,tapec nebija nekada uztraukuma!
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
-
- Nelabojams spameris
es tik nesaprotu, kapēc tos profilus nedzēš ārā, bet labi, tas tā.
a par eksāmeniem jāuztraucas eksāmenu dienā, nevis mēnesi iepriekš
tātad tik pirmdien jāuztraucas
a par eksāmeniem jāuztraucas eksāmenu dienā, nevis mēnesi iepriekš

tātad tik pirmdien jāuztraucas

- [AoD]Aleksis
- Nelabojams spameris