1.Tavs īstais vārds. Helmuts Bergmanis
2.Tavs pašreizējais vecums. Pilni 14. gadi.
3.Tava pieredze "adminēšanā". (kādos serveros esi bijis admins(tikai nosaukumu bez precīza linka), kādās web lapās u.t.t.) Biju protams savā serverī un vienā ko sauca fanopunktslv . Tagad atrodos admins Cs serverī ko sauc coom ,vēl nesen rpboxg (ritmaņa vadībā) . Tad vēl Slayker esmu, blrp, indekslainā.
4.Ieliec dažus linkus uz sūdzībām, ko esi izveidojis tu. 1) viewtopic.php?t=8451
2) viewtopic.php?t=8452
3) viewtopic.php?t=8467
4) viewtopic.php?t=8559
5) viewtopic.php?t=8561
5.Kāds mums būs labums no tevis? Lai gan reti esmu on-line, bet tai pat laikā ļoti bieži esmu on-line.Redzu ļoti daudz pārkāpējus un pēdējā laikā to ir daudz.
6.Cik bieži spēlē SA-MP. Bieži.
7.Cik sen jau spēlē BoxG serverī . No 2008. gada oktobra.
8.Kādi ir bijuši tavi iepriekšējie niki. Aizputnieks,Sausinjs, quarter.666, Manejais
9.Kā uzzināji par BoxG community? netā atradu.
10.Pastāsti par sevi! (stāsti dajebko par sevi, uzraksti nelielu stāstiņu).Čau, čau. Daudzos projektos esmu pazīstāms, kā Manējais vai Sausinjs, bet citos arī, kā Helmsz. Nāku no Aizputes.Man ir pilni 14. gadi. Mans vārds ir Helmuts Bergmanis, bet iesauka Pelmis/ pelmenis.Tur uzaugu un pašlaik dzīvoju.Nodarbojos ar šaušanu un florbolu.Florbolā esmu aizsargs tapēc daudz nav ko stāstīt par to.Šaušanā eju 5 mēnešus esmu Aizputes jaunākajā grupā un man jau ir labi panākumi. PŠ-40 3 vieta Tukumā. 3x10 standartā 5 vieta..Patīk kopt māju,katru dienu notīru putekļus visā mājā.Esmu tīrīgs cilveks nepatik netīrība un nekārtībā.Zinu jūs domāsiet esmu nenormāls ,bet tāds nu es esmu.Skolā neesmu tas izcilākais ,bet ne sliktākais.Nākotnē vēlos būt pažarnieks. Mācos atbilstoši savam līmenim un spējām.Nēsāju brilles ikdienā tas jums daudz neko neizteikts,bet radīsies mazs priekšstats par mani.Prieks bija šo visu uzrakstīt un ceru uz lielāku sadarbību ar jums
Sausinjs.[O]
Moderator: Moderatori
- Kvatrochijs
- Nelabojams spameris
Sausinjs.[O]
BoxG esmu no 2008. gada 23. augusta
- Salmins[Vendetta]
- Servera admins
Re: Sausinjs.[O]
Pret, reti redzu serverī.
- Skilled[O]
- Nelabojams spameris
-
- Mana-mana
Anti, jo tu man nepatīc, btw patīk aizsvilties...piem. šādi -

[21:02:00] ** Gumybear[777](8): Vispār kā iet? Var uz tu uzranat?
[21:02:15] >> Gumybear[777](8): kas es prezidents vai karalis bļa?
[21:04:17] ** Gumybear[777](8): Ministru prezidens ibio
Anti , izaudz.
- V[Vendetta]
- Nelabojams spameris