Meklēju.
Moderator: Moderatori
- Quattro.[n4]
- Jauniņais
Meklēju.
Vai kāds varētu pateikt labu majas lapu kur varētu, būt pamācības par scriptošanu, piem ka ielikt tele, kā uztaisit kommandas, utt.

Re: Meklēju.

Ja esi svarīgs, tevi pagaidīs. /Be COOL/
- Quattro.[n4]
- Jauniņais
- Hustler_Believs
- Rebecca Lover!!! ;*
Ko tad tu gribeeji inteligjent? 
Tur ir labas, pamacibas.
Ja tev gribas paspamot, ej uz kurbij231231.
Domaaju lai admini sleedz, shito bezjedzigo spamotuvi.

Tur ir labas, pamacibas.
Ja tev gribas paspamot, ej uz kurbij231231.
Domaaju lai admini sleedz, shito bezjedzigo spamotuvi.

GET REKT
- Quattro.[n4]
- Jauniņais
Tak nelien kur tev nevajag stulbais, belivable.! besī jau tu...
Es šajā topicā teicu lai tu te kaut ko raksti, tu pat nezini kas ir scriptošana.
tu zin tikai kā cilvēkiem bojāt nervus, lieki postot, un tēlot duraku.
Kā tik kāds uztaisa jaunu topicu, tā tik tu esi klāt, kaut ko posto(gan jau pats nezini ko posto). Visur kur nevajag tu bāz savu degunu, beidz tēlot gudru kā AGENDA.
Man liekas kad neviens negrib lai tu vispār šeit kaut ko posto, šajā forumā, man liekas tu ļoti daudziem besīīī.
P.s TC lūdzu.
Es šajā topicā teicu lai tu te kaut ko raksti, tu pat nezini kas ir scriptošana.
Kā tik kāds uztaisa jaunu topicu, tā tik tu esi klāt, kaut ko posto(gan jau pats nezini ko posto). Visur kur nevajag tu bāz savu degunu, beidz tēlot gudru kā AGENDA.
Man liekas kad neviens negrib lai tu vispār šeit kaut ko posto, šajā forumā, man liekas tu ļoti daudziem besīīī.
P.s TC lūdzu.

Quattro iesaku tev nomierinat nervus ,par kautkadiem postiem jau nav jastreso.
- Quattro.[n4]
- Jauniņais
- Hustler_Believs
- Rebecca Lover!!! ;*
Quattro.[n4] wrote:Tak nelien kur tev nevajag stulbais, belivable.! besī jau tu...
P.s TC lūdzu.
Nu, tu esi vecis. Var, redzēt ka vēlies iegut postus jo tev ieteica, normālu lapu kur var ko atrast. Bet kamēr neieteiks kāds no Adminiem,Modiem. Nekas labs nebūs vai ne? Bet nu turpini, man vismaz nebūs garlaicīgi ņirdzot par taviem attistitajiem postiem. Turpmāk, neko nerakstīšu bet vienkārši izklaidēšu sevi skatoties uz to kādu einšteini saradušies! Kā arī, SAMP WiKi tiešām, ir atrodamas pamacības. Ja nu kas tad ir gta forumu, ka piemram Thegtaplac3,gta1ns1de. Utml.

GET REKT
- Quattro.[n4]
- Jauniņais
Pats biji [n4] klanā, takā nedirsj, Pats kādreiz teici labs klans, visi tur normāli.
Te daži labi lasīt nemāk, es teicu: "Es mekļeju scripteri." NEvis scriptošanas pamācības.
Takā belivable, muti cietu un .
P.s kapēc izdzēsi iepireikšējo rakstu.
Te daži labi lasīt nemāk, es teicu: "Es mekļeju scripteri." NEvis scriptošanas pamācības.
Takā belivable, muti cietu un .
P.s kapēc izdzēsi iepireikšējo rakstu.

- bobiksv6k[1337]
- euro
Quattro.[n4] wrote:Vai kāds varētu pateikt labu majas lapu kur varētu, būt pamācības par scriptošanu, piem ka ielikt tele, kā uztaisit kommandas, utt.
Vai es vienīgais domāju, ka te kkas nav pareizi?Quattro.[n4] wrote:Te daži labi lasīt nemāk, es teicu: "Es mekļeju scripteri." NEvis scriptošanas pamācības.

Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
- [AoD]Aleksis
- Nelabojams spameris
Vakar tur tiešām tā bija rakstīts, tikai nezinu kā viņam izdevās to izlabot, lai forums to neuzrādītu.
Labi, pietiks offtopikot, rakstiet savus ieteikums un uzdirsienus paturiet pie sevis.
Labi, pietiks offtopikot, rakstiet savus ieteikums un uzdirsienus paturiet pie sevis.