Beztēma #7
Moderator: Moderatori
- Hemis[ADT]
- Nelabojams spameris
Re: Beztēma #7
Let the trollin' begin eh ? Kā nobano, tā sākas troļļošanās un vel visādi fufeļi.
Problem ? 

- Deliite[1337]
- euro
vermutu dzer veci opiši un meitenes!Veng[ADT] wrote:Kads te mineja par leta snabja dzersanu un darga neparzinasanu - LB par 8ls ir labs, bet man vermuts labak garso.

riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
Vsp šņabis man negaršo, dodu priekšroku aliņam.
Bet no vodkām man šķiet LB vislabākā.

Bet no vodkām man šķiet LB vislabākā.

Me Gusta.
- Deliite[1337]
- euro
no snjabjiem viss garsigakais/vislabakais ir Finladia,Nemiroff,Absalut,kkas no ta gada,vel jagerits ir labs,un tulamors! kkadi hektori,bonji ir tikai ta uz letajiem garazas tusiniem,bet alus ta ir ikdiena,tas ir normali izdzert 2 alinjus diena! 

riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
Mums vienreiz vēstures skolotājs teica, ka labāk vienu reizi tā riktīgi piedzerties, nevis katru dienu pa biškai. 

Me Gusta.
Kāds gatavojas pasaules galam? x'D
Vismaz rīt būs interesantas ziņas.
Vismaz rīt būs interesantas ziņas.
- Becis[NGT]
- Nelabojams spameris
Rīt jau ir tikai solītais pasaules gals.
Vienkārši amerikāņiem sanāk 21.maijs 6:00, bet mums tas ir 22.maijs 4:00
Tā, ka šodien jāsēž līdz 4:00 augšā un ja nekas nav, tad gulēt
Vienkārši amerikāņiem sanāk 21.maijs 6:00, bet mums tas ir 22.maijs 4:00
Tā, ka šodien jāsēž līdz 4:00 augšā un ja nekas nav, tad gulēt

gaidām kārtējo pasaules galu ar COCO JAMBO! kā arī, ar you're my heart you're my soul
Mans skype niks ir gibox_gibox . Uz "Tu Te?", "Gibox ?", "Sveiks" u.c. neatbildu. Atbildu tikai uz konkrētiem jautājumiem.
- Hustler_Believs
- Rebecca Lover!!! ;*
Gibox[BoxG] wrote:gaidām kārtējo pasaules galu ar COCO JAMBO! kā arī, ar you're my heart you're my soul
So +1

GET REKT
- Evol[1337]
- Nelabojams spameris
Skarbi.Nu ko,esmu dzīvs un vesels,pie mājas neviena mākonīša.Laikam pasaules gals nobijāsGibox[BoxG] wrote:gaidām kārtējo pasaules galu ar COCO JAMBO! kā arī, ar you're my heart you're my soul

Laikam dažs labs nepazīst vārdu savienojumu "garīgi slims".With no sign of Judgment Day arriving on Saturday as forecast by an 89 year-old California evangelical broadcaster, followers were faced with trying to make sense of his failed pronouncement.
Čaļa atbilde par sagaidīto galu:In New York, retired transportation agency worker Robert Fitzpatrick was inspired by Camping's message to spend over $140,000 of his savings on subway posters and outdoor advertisements warning of the May 21 Judgment Day.
As he stood in Times Square in New York surrounded by onlookers, Fitzpatrick, 60, carried a Bible and handed out leaflets as he waited for Judgment Day to begin.
Resurs: http://www.reuters.com/article/2011/05/ ... KS20110522"I do not understand why nothing has happened."
Last edited by Kichyss on 22 May 2011, 11:04, edited 1 time in total.