Sveiki!
Rakstu šo topic'u pie otrā datora.
Tātad man radās problēma ar Windows XP. Es novilku Windows XP Professional Service Pack 3 un ierakstīju vienu pašu ISO failu 4.7 GB tukšā diskā caur Nero Burning ROM. Kad es ieliku disku datorā, tad restartēju kompi un sāku instalēt to Windows XP. Tur kur vajadzēja izvēlēties Upgrade vai Clean install es paņēmu Clean install un sāku parinstalēt kompi. Problēma tāda, ka kad instalācija jau ir sakopējusi 33% no Windows failiem, instalācija gandrīz pēc katra faila rāda "Setup can't copy file : (faila nosaukums)" un vislaik jāspaida SKIP un nevar līdz galam ieinstalēt Windows XP. Nesaprotu, kāpēc tas tā ir? Ko man vajadzētu darīt?
Ja nepieciešama vēl kāda informācija, rakstiet tepat.
Windows XP problēma
Moderator: Moderatori
- [NWA]Dumper
- Bembists
Re: Windows XP problēma
Tādi brīnumi ir, ja; ir netīrs disks,
disks ir saskrāpēts,
esi novilcis bojātu informāciju.
Sakarā ar to, ka nezinu, kāds tev tur īsti Win, tad saku, ka vaina ir diska kvalitātē.
disks ir saskrāpēts,
esi novilcis bojātu informāciju.
Sakarā ar to, ka nezinu, kāds tev tur īsti Win, tad saku, ka vaina ir diska kvalitātē.

Varbūt, bet es nopirku jaunu disku. Viņš vēl plēvē bija tajā laikā kad es sāku pārlikt informāciju uz otru cieto disku.
Nedomāju, ka kļūdaina informācija novilkta, jo tur daudzi komentēja, ka ļoti labs torrents un pats Windows.
Lab, apskatīšu disku kārtīgāk, varbūt toč netīrs ir.
EDIT: A tas nevarētu tā būt dēļ tā, ka novilktajā Windows mapē vēl bija kkāda mape "Windows XP Activation" un tajā bija kaukādi faili, kurus jaieinstale un tad jārestartē kompis. Bet es domāju, ka tas jādara pēc pārinstalēšanas. Varbūt tas bija jādara pirms?
Nedomāju, ka kļūdaina informācija novilkta, jo tur daudzi komentēja, ka ļoti labs torrents un pats Windows.
Lab, apskatīšu disku kārtīgāk, varbūt toč netīrs ir.
EDIT: A tas nevarētu tā būt dēļ tā, ka novilktajā Windows mapē vēl bija kkāda mape "Windows XP Activation" un tajā bija kaukādi faili, kurus jaieinstale un tad jārestartē kompis. Bet es domāju, ka tas jādara pēc pārinstalēšanas. Varbūt tas bija jādara pirms?
.

- [AoD]Aleksis
- Nelabojams spameris
Ja tu iso failu rakstīji diskā kā 'bootable', tad tai mapei nemaz nevajadzēja ierakstīties un visam vajadzētu būt normāli. Tas tools, kas tajā mapē bija, jāizmanto pēctam. Es tikai nesaprotu, kādēļ bija vajadzīgs dvd disks, ja win xp sp3 mierīgi saiet parastajā cd matricā, ja vien tas nav kaut kāds uber1337black edition. Tikpat labi varētu būt vainīgs tas, ja rakstīji ar max rakstīšanas ātrumu.

Tas Windows bija 1.9 GB liels. Biju atradis kautkādu vēl kurš ir 300mb liels, bet viņš nebija ISO formātā un man likās ka tas ir par maz.
.

- Evol[1337]
- Nelabojams spameris
- [AoD]Aleksis
- Nelabojams spameris
Tad manas domas par to kreiso winxp bija vietā, dabūn normālu win un problēma atrisināta, nebūs jābrīnas arī par tikko uzinstalēta windows ātrumu, kurš tādiem piekrāmētiem mēsliem jau pašā sākumā ir lēns.

Lab, pamēģināšu atrast normālu Windows XP Pro SP3. Paldies tiem, kas mēģināja palīdzēt. Ja radīsies vēl kādi jautājumi, rakstīšu.
.