11.a
Zemākā 8 un augstākā 10 (ja runājam par gada atzīmēm)
Bet man vēl sesijas priekšā un varu arī 7 kaut kur dabūt, bet gan jau. Man tas jau vienalga.
6. Ja pacentīšos, tad par Pitagora teorēmas tabulu un rūtiņu lenķa noteikšanas metodi - abi mani izdomājumi. Tad varbūt matemātikā, pat 7 izspiedīšu. Un varbūt būs jāpielaizās Bioloģijā.
_________________________________________________________________________-
Par kuru valsti, tu vairā fanoji P.č. Hokeja Finālā? Somiju vai Krieviem?
Gribu ģimenes dzīvi, nevis mauku, ko izpist,
Jo kam man vajag čiksu, ja ir plauksta un viģiks.
Jā, bet būtībā tikai tam ko fiziķi, astronomi, ķīmiķi un citi zinātņu džeki saka, ka pēc +/- 5 milijardiem gadu, kad saule pārvērtīsies par pārnovu a.k.a. sarkano milzi a.k.a. vienkārši uzies gaisā jo būs beigusies saulei saules degviela a.k.a. saules gadijumā ūdeņradis un hēlijs kura rezultātā notiek kodolsintēze un tāpēc tā bumba tur kosmosā deg, hahaha... Jā bet tuvākajā savas dzīves laikā neticu un tas mani neietekmē, jo sen jau būšu zemzemes vai vēl sazin kur pūšu, kad tas notiks. Moš tad sen jau paši būsim sevi iznīcinājuši.
Mīļākie divi ir MTB DH un hokejs. Vēl nevaru izdomāt, kurš man patīk labāk. Abi ir puslīdz vienlīdzīgi. Vairāk tā kā sliecos uz DH pusi, jo neatkarīgi no tā, kas notiek tahā dienā, vēlēšanās skatīties sacensības uzvar.
Vai tu gribētu, lai kāds tevi redz sapnī?
Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/