1. Niks, ar kuru tevi nobanoja; SAMsKip
2. Tava IP adrese (ja nezini, izmanto šo: http://whatismyip.com); 78.84.111.120
3. Admina niks, kurš tevi nobanoja; administracija
4. Iemesls kāpēc tevi nobanoja. itka par haku,bet ta nebija es iekapu policistu furgona un tad ieskreeju sienaa kautkas nolagoja es teleportejos uz /skatepark tad man paradijas brunnas un minigun, es nezinu varbut tas bij tapec ka kads admins deva sev minigun un brunnas. Ludzu unban mani ja kas tads atkal gadisies es uzreiz teikshu adminam un kautka centishos tos zaudet !!!
kaads tele man vienkarshi kautkas nolagoja un an paraadiijaas tie suudi uz skatepark es pats teleporteejos!!!
SAMsKip
Moderator: Moderatori
-
- Jauniņais
Re: SAMsKip
sorry, bet tava sūdzība skan nejēdzīgi.. pat ļoti aizdomīgi - armour+minigun+tele.. nav labi vecīt 
pārlasi savu textu vēlreiz un sapratīsi...

pārlasi savu textu vēlreiz un sapratīsi...
- Briesmoniz[TITNS]
- Nelabojams spameris
Cik zemu kritīsiet, tev pašam tas smieklīgi nešķiet?
-
- Mana-mana
Pašam nenāk smiekli, nekas nepatiess tur nav.LiPTAC wrote: 4. Iemesls kāpēc tevi nobanoja. itka par haku,bet ta nebija es iekapu policistu furgona un tad ieskreeju sienaa kautkas nolagoja es teleportejos uz /skatepark tad man paradijas brunnas un minigun, es nezinu varbut tas bij tapec ka kads admins deva sev minigun un brunnas. Ludzu unban mani ja kas tads atkal gadisies es uzreiz teikshu adminam un kautka centishos tos zaudet !!!
kaads tele man vienkarshi kautkas nolagoja un an paraadiijaas tie suudi uz skatepark es pats teleporteejos!!!

[21:02:00] ** Gumybear[777](8): Vispār kā iet? Var uz tu uzranat?
[21:02:15] >> Gumybear[777](8): kas es prezidents vai karalis bļa?
[21:04:17] ** Gumybear[777](8): Ministru prezidens ibio
-
- Nelabojams spameris
viena no stūlbākajām banu apelācijām, kuru tiešām pa ilgiem laikiem vispār esmu lasijis, lol.
viewtopic.php?t=44
viewtopic.php?t=44