Mūzikas spēle 2
Moderator: Moderatori
- Hustler_WinChester
- CMF
Re: Mūzikas spēle 2
Queen... Queen... QUEEN!!!!11!!!!!1!!11! Fredijs Merkurijs (lai viņam vieglas smiltis) bija vienīgā nelaime kuras dēļ queen beidza savu uzvaras gājienu. Kas zin. Ja viņš nebūtu nomiris ( No HIV, ko gan man negribas atzīt vai pieminēt) tad varbūt pat vēl šodien viņu dziesmas skanētu pa radio. Šajā klipā viņš vēl izskatās jauns, bet ar ūsām Wemblija stadionā arī bija kruts
11/10

Gribu ģimenes dzīvi, nevis mauku, ko izpist,
Jo kam man vajag čiksu, ja ir plauksta un viģiks.
Jo kam man vajag čiksu, ja ir plauksta un viģiks.
Nu nezinu, nezinu, ko lai saka, bet man neļoti iet pie sirds. kaut arī nesen viņa man patika, tagat jau ir apnikusi.
6/10
6/10
Kas pie velna tas ir? Klubņiks vai reps? Nesaprotu ko man jāvērtē... Piedziedājums ir drausmīgs gan no Snoop Dogg, gan no Timati. Neizteikšos pēc kā Timati izskatas. Bet kam īsti sis ir domāts gan nesaprotu, Hip Hoper'is neklausītos šo un klubā arī šis neticu ka skanētu, ja vien nav nepeiciešams klientus aizbaidēt... 3/10.
- [SS]Hambis
- Jauniņais
Šī dziesma man atgādināja "Fireflies" pēc kuras man gribas vemt. Tāpēc es lieku 2/10
- Evol[1337]
- Nelabojams spameris
8/10.Kautgan vienmēr licies,ka šis te ir konktrēts bulšits,tomēr šis pierādīja pretējo.
Itkā laba,bet tomēr patīk nedaudz savādāks temps un tā saucamais ''bassdrops''. Nedaudz nepatīka, bet kopumā ir sakarīga un klausāma - 7/10
10/10 - Klasisks gabals , nav ko piebilst. Manuprāt, viens no labākajiem NWA gabaliem. Šāda mūzika parasti mani piesaista , ritms arī izdevies un izpildijums arī ļoti labs, visu cieņu..
- Deliite[1337]
- euro
prieksh manis too gangsta,bet po,noklausities dziesmu vareju,tapec nav tik traki ka kkads ljevais latviesu edashit utt! 5/10
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
-
- Jauniņais
Song, wanna blow. Žel pa Džekšīti, ka miris čalis. Dziesma ar lēnu ātrumiņu. Dziesma ir klausāma ya un Akons labs dziedātājs, my man. 10/10
- Chosen[Vendetta]
- Servera admins
Dzirdu pirmo reizi, bet dziesma super.Diezgan reāla dziesma godīgi sakot. 8/10

Ja es būtu kosmonauts, es uzmīztu uz zemes
- Grindz[Vendetta]
- Servera admins
Nepatika, jo nebija tas atbilstošais ritms, kas man patīk. Kā arī neklausos īpaši Grafomanu - 6/10
Beats labs, lirikas labas ar kaudzēm salīdzinājumu, bet beats pilnīgi neder šīm lirikām... Nu vismaz jautrā dziesma. 7/10
Es domāju šeit lieki komentāri ir lieki. Dziesma ir vienkārši superīga, esmu atklausījies 101 reizi, bet nekad nav apnikusi. 10/10.
Me Gusta.
- Smart[Vendetta]
- Servera admins
Laba dziesma, patīk. Agrāk bieži atklausīta, tomēr vēl arvien nav apnikusi. 9/10.

Nepatīk. Vokāls ar mūziku kopā neiet. Izpildījums slikts. 1/10