Rajons.
Moderator: Moderatori
Kā vajag? Man izskatās, ka viens tur stāv priekšā izbrauktuvei no pagalma, vai ar smagi maldos? Faktiski visi trīs. Vismaz par to liecina trešā bilde.[AoD]enternal wrote:Veng : Kā redzi, melnajam ir šoferis pie stūres, viņš tikko bija piebraucis un tikai apstājās tur kamer nobildēju, pārējie stāv kā vajag un satiksmi netraucē
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
Tā izbrauktuve ir 3x platāka nekā izskatās bildēs, tur kur tie divi nostājušies, tur parasti arī liek mašīnas, tikai nevis pret apmalēm, bet paralēli tām, bet var likt arī tā, zīmju tur nav kur būtu norādīts, kā mašīnas jānovieto.04d[BoxG] :
Kā vajag? Man izskatās, ka viens tur stāv priekšā izbrauktuvei no pagalma, vai ar smagi maldos? Faktiski visi trīs. Vismaz par to liecina trešā bilde.
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.