Moderator: Moderatori
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
Da labi.Pašam patīk viņaTekutakichiku[1337] wrote:čozen,laba vecene siga!
Agrāk spēlēju,bet tas bija sakarā ar wasd.Tagad atmetu,jo vairs neiet un nav vēlme spēlēt.Tekutakichiku[1337] wrote:varbut vel kads spele Combat Arms sheit - boxgā?
LittleJacob wrote:Hello felas. I'm a new guy, tāpēc šodien pa dienu vajadzēs little help serverī, mācīsiet man pelnīt naudu un other shit.
My first post in this forum.
Mans Signature nav pa lielu? Der visi izmēri, viss okey, no shit?
LittleJacob wrote:Hello felas. I'm a new guy, tāpēc šodien pa dienu vajadzēs little help serverī, mācīsiet man pelnīt naudu un other shit.
Ieteiktu tev izlasīt :Parakstā ("signature") maksimālais bilžu izmērs ir 575px (platums) x 200px(augstums).
Lūdzu, turpmāk tā vairs neraksti.LittleJacob wrote:Hello felas. I'm a new guy, tāpēc šodien pa dienu vajadzēs little help serverī, mācīsiet man pelnīt naudu un other shit.