Beztēma #7
Moderator: Moderatori
Re: Beztēma #7
Man gan liekas ka tie AMD vairāk karst ,pašam arī ir karsts ,un vienmēr iet uz 48°C
Intel liekas ka labāki ,it īpaši dual core2 vai i7
Intel liekas ka labāki ,it īpaši dual core2 vai i7
- Evol[1337]
- Nelabojams spameris
Protams,i sērijas proči ir ļoti labi,bet cena attiecīgi ir augsta.
Iespējams,ka Intelis ir labs,par to es neko nezinu,bet dzirdēts ir ka karsts un nodeg arī.
Iespējams,ka Intelis ir labs,par to es neko nezinu,bet dzirdēts ir ka karsts un nodeg arī.
- Deliite[1337]
- euro
Tulitas saksies nebeidzama cina starp AMD un Intel piekritejiem!
piemeram man ir AMD procis Semprons,bet draugam laikam Intel P3 - laikam 1.8ghz un komplektacija ir gandriz vienada,atshkiras tikai hdd rpm,un vinam visas speles iet labak neka man pat ar svaigu win
piemeram man ir AMD procis Semprons,bet draugam laikam Intel P3 - laikam 1.8ghz un komplektacija ir gandriz vienada,atshkiras tikai hdd rpm,un vinam visas speles iet labak neka man pat ar svaigu win
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
- [NWA]Dumper
- Bembists
Varu pateikt tikai to, ka vecie celeroni ir mēsli, bet tas tā. Runājot par karšanu, uzliec uber krutu ūdens dzesi un vairs nekarsīs.

-
- Jauniņais
Es nesamīzos, es skatos, ka šaj tautai tas nepatīk vienkārši un kaut ko man borzī virsū tāpēc izbeidzu to.Tekutakichiku[1337] wrote:palasot visus postus kas ir "jewcobam" sitas ir vienigais kursh nav ar to "rajona thug" pieskanu. laikam samizas no aleksha
LittleJacob wrote:Jauki. Man prieks, ka es kādam vizmaz līdzinos. Tu ar kādam līdzinies? Nosauc visas trīs pazīmes, kas man līdzīgs tajā cilvēkā. Varbūt es varēšu mainīties, lai tev mierīgāka sirds.
Jauns Sig's by ShowStar.
Ēm, man varat nosaukt parametrus visus augstāos, lai varetu salikt jaunu procīti?
Visu sākot no Video kartes un citi.
- [AoD]Aleksis
- Nelabojams spameris
48 grādi ir karsts? Kā tad ar dažiem intel p4, kas iet līdz 100 grādiem un pat pāri? Es savējo amd esmu dabūjis līdz 55 grādiem spēlējot shift, tas nu galīgi nav karsts.

-
- Nelabojams spameris
Laikam atkal jāsāk taisīt skrīni. 

- [NWA]Dumper
- Bembists
Man tikko iztīrītam Intel Celeron D klokotam no 2,6 uz 2,9 normālā temp ir 43-50°, bet reizi pēc tīrīšanas nebija kārtīgi uzspiesta dzese (nebija saskares) un temp bija 98°, uz 105° automātiski tiek izslēgts dators.

- Evol[1337]
- Nelabojams spameris
Me.me.me[NWA]Ar4iks wrote:Laikam atkal jāsāk taisīt skrīni.
Pafočē mani

Varu samaksāt,normas robežās

-
- Nelabojams spameris
Jā, tad kad nokačāšu photoshop. Vari nākt serverī. Es safilmēšu un tad editošu.Evol[777] wrote:Me.me.me[NWA]Ar4iks wrote:Laikam atkal jāsāk taisīt skrīni.
Pafočē manisen nav bijušas labas bildes no drifta.Varēsi?
Varu samaksāt,normas robežās
- Hustler_Believs
- Rebecca Lover!!! ;*
Woow, dudes slow down! 
Nevajag strīdēties! =]
Ir reāli divi varianti, iegādāties jaunu divkodolu procesoru, vai lietotu četrkodolu.
Kāda ir normālākā takts frekvence tam pašam AMD?
Reāli plānā ir Dirt3,Shift2 utml high end shit.
Ja četrkodolu, tad jau pheon vai quad core, kādreiz pašam bija amd athlon 64x2 1,7ghz un GTA IV normāli, gāja ar 2gb ram un 8600gforce.
Kas ir ar mātes platēm? Uz ko tur vajag skatities, zinu to ka gribu 5.1 skaņu visticamāk, arī 6us usb portus.. Ari, par videokartem interese letakais variants ar pēc iespējas augstāku cenas/performances attiecību, šie ari ir jautājumi kas mani visvairāk nomoka jo par pārējo ir diezgan liela skaidrība.
Budžets laikam ir tāds kā sanaks, bet uz matesplatii,proci,videni esmu gatavs izterēt apmēram 100-120ls, protams doma ir par lietotam lietām, jo man šeit UK viskautko, var dabūt saldos ciparos!
Paldies jau iepriekš ja kāds šito izlasija un spēs kautkādā veidā man palīdzēt! Jebkurā gadijumā par cenam, protams ja šitas viss izies no rāmjiem tiks salikts kompis uz 150ls, kurš domajams visas spēles ko šaja tekstā minēju pavilks, bet protams nejau tādā kvalitātē kā gribētos.

Nevajag strīdēties! =]
Ir reāli divi varianti, iegādāties jaunu divkodolu procesoru, vai lietotu četrkodolu.
Kāda ir normālākā takts frekvence tam pašam AMD?
Reāli plānā ir Dirt3,Shift2 utml high end shit.
Ja četrkodolu, tad jau pheon vai quad core, kādreiz pašam bija amd athlon 64x2 1,7ghz un GTA IV normāli, gāja ar 2gb ram un 8600gforce.
Kas ir ar mātes platēm? Uz ko tur vajag skatities, zinu to ka gribu 5.1 skaņu visticamāk, arī 6us usb portus.. Ari, par videokartem interese letakais variants ar pēc iespējas augstāku cenas/performances attiecību, šie ari ir jautājumi kas mani visvairāk nomoka jo par pārējo ir diezgan liela skaidrība.
Budžets laikam ir tāds kā sanaks, bet uz matesplatii,proci,videni esmu gatavs izterēt apmēram 100-120ls, protams doma ir par lietotam lietām, jo man šeit UK viskautko, var dabūt saldos ciparos!
Paldies jau iepriekš ja kāds šito izlasija un spēs kautkādā veidā man palīdzēt! Jebkurā gadijumā par cenam, protams ja šitas viss izies no rāmjiem tiks salikts kompis uz 150ls, kurš domajams visas spēles ko šaja tekstā minēju pavilks, bet protams nejau tādā kvalitātē kā gribētos.

GET REKT
Šodien beidzot saņēmos un uzliku jauno Firefox versiju, pateikšu tīri simpātiska. (Man patīk) 

Me Gusta.
- [AoD]Aleksis
- Nelabojams spameris
tā summa, par kuru gribi salikt ir stipri par mazu, tur sanāk tikai 2 kodolu Athlon/Phenom procim un ram modulim, ja iet runa par jaunu.
UK cenas moš mazliet atšķiras, bet par to summu neko labu nevar salikt.

UK cenas moš mazliet atšķiras, bet par to summu neko labu nevar salikt.

- Hustler_Believs
- Rebecca Lover!!! ;*
Skaidrs.
Tātad, cik ir vajadzigs lietotam, varbut jaunam procim,mātesplatei,videokartei?
Plāna ir Shift2,Dirt3 n shit...
?
Tātad, cik ir vajadzigs lietotam, varbut jaunam procim,mātesplatei,videokartei?
Plāna ir Shift2,Dirt3 n shit...

GET REKT
- [AoD]Aleksis
- Nelabojams spameris
Labāk tad uzreiz nopērc lietotu pc, kas atbilst tavām prasībām, nevis lasi no lietotām detaļām.