Hustler_Believable wrote:Un vel Yes, nevis Jess, esmu pat gatavs saderet ka Angliski gan gramatiski gan mutiski runaju un rakstu, labak par tevi.
Nu amn pilnīgi prieks par tevi un kādā sakarā man jāuzbrūk? Pēdējās dienās paskaties kas notiek ar to angļu valodu viens vārds latviski, otr angliski, tas ir vienkārši nožēlojami, ja raksti, tad raksti vienā valodā, bet kuru gan interesē manas domas...
[21:02:00] ** Gumybear[777](8): Vispār kā iet? Var uz tu uzranat?
[21:02:15] >> Gumybear[777](8): kas es prezidents vai karalis bļa?
[21:04:17] ** Gumybear[777](8): Ministru prezidens ibio
Maiz.e[BoxG] wrote:bet kuru gan interesē manas domas...
Tieshi taa!
Bet maize neapvainojies es tevi vel uzklausu. Bet vispaar, taada mode panesusies pedeja laika un es vnk tam sekoju! Galu gala, kaada starpiiba.
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
laikam jaiet veenas griezt par to ka tu esi hustleros!
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.