Beztēma #7
Moderator: Moderatori
Re: Beztēma #7
Dump, tak tavā skolā pierasts tā likt atzīmes, ja ir 6,5~ 7, cik zinu un tāpēc vienmēr visiem gada atzīme ir augstāka nekā eksāmenu atzīme. Un, ja kas nosakot eksāmena darba atzīmi tiek izmantotas īpašas vērtējuma tabulas. Vienkārši esat pieraduši, ka visur paceļ atzīmi. Dump, tu pats redzēji manu liecību. Pat manā liecībā neviena atzīme nav noapaļota uz augšu, nu vienīgi desmitnieki, bet pat ja ir 8,8 man ieliek 8. Pie tā jau esmu pieradusi un nav nekas traks.
Tā kā saulīt, samierinies!
Edit:
Par to gulēšanu, oh, drausmas kā var gulēt tik ilgi līdz 12.oo vai pat līdz 14.oo.
Es parasti ceļos ap 8.oo vai 9.oo brīvdienās, jo nenāk miegs.
Tā kā saulīt, samierinies!
Edit:
Par to gulēšanu, oh, drausmas kā var gulēt tik ilgi līdz 12.oo vai pat līdz 14.oo.
Es parasti ceļos ap 8.oo vai 9.oo brīvdienās, jo nenāk miegs.
-
- Censoņa
Nē,nu es dažreiz arī vispār naktī nēju gulēt,dažreiz aizeju gulēt kaut kur 7. un tad līdz 3jiem.
Brīdinājis v6k - Otrdiena Augusts 02, 2011 20:11. Beigsies: Pirmdiena Augusts 15, 2011 210:11
Iemesls: Nav iemesls ,man vnk gribejas uzlikt warning.
- Hustler_WinChester
- CMF
Sakarā ar to, ka Believable ir bans, Sotw un Aotw iesūtat Deliit a.k.a Tekutakichiku

Gribu ģimenes dzīvi, nevis mauku, ko izpist,
Jo kam man vajag čiksu, ja ir plauksta un viģiks.
-
- Censoņa
WinChester,tu esi Eliots[PKI] ??
Brīdinājis v6k - Otrdiena Augusts 02, 2011 20:11. Beigsies: Pirmdiena Augusts 15, 2011 210:11
- Miesnieks[K]
- Censoņa
Man te radās jautājums visiem Hustleriem 
Māc ziņkāre,kas jūs esat,ja pat taisat mītus un tādā garā+ja vēl nēesat nekāds sasodītais samp klans.
Banda? 

Māc ziņkāre,kas jūs esat,ja pat taisat mītus un tādā garā+ja vēl nēesat nekāds sasodītais samp klans.

Uz to pusi, ne banda, bet drīzāk blice, mūs vieno Hip Hops, alkohola ieraušana mītos un visādi citādi arī mazliet dzīves jomas. Klana nolūks ir labi pavadīt laiku, sapazīties tuvāk un iegūt papildus draugus ar gandrīz tādām pašām interesēm.
Reāli, Hustlers pastāv jau 4 gadus, cēlies protams bija SA-MP, Danger laikos, bet tad, kā jau zināms, laba daļa Hustleru ir nobrieduši jau un ar spēlēm vairs īpaši nenoņemas, tā kā, tagad Hustlers ir vairāk kā blice.
Reāli, Hustlers pastāv jau 4 gadus, cēlies protams bija SA-MP, Danger laikos, bet tad, kā jau zināms, laba daļa Hustleru ir nobrieduši jau un ar spēlēm vairs īpaši nenoņemas, tā kā, tagad Hustlers ir vairāk kā blice.
Last edited by Lyricist on 01 Jun 2011, 16:17, edited 1 time in total.

- Hustler_WinChester
- CMF
Nē, lai gan šī izpildītāja daiļrade man ļoti patīk un iet pie sirds. es pat 2 reiz pirki viņa mixteipu - stāvvieta. Tagad EP ar kzr bītiem būs jāgaida. Oušena kungs ir arī viens no iemesliem kāpēc es sāku rakstīt rīmes.JANKA_[B] wrote:WinChester,tu esi Eliots[PKI] ??
Un par hustleriem, tas tā arī būtu, ja kāds hustlers nevienlīdzīgā cīņā tiek piekauts un pazemots, tad mēs pēc kāda laika savācamies un izvarojam to pazemotāju draudzenes. Un viņus pašus arī ar spēku apstrādājam drošvien. Un pēctam ir jārīko meets kur parunājas un padzer un uzpīpē, norepo kko, paklausās labu hiphopu...

-
- Nelabojams spameris
Parādi kādu liriku.
- Hustler_WinChester
- CMF
Tā jau nav lieta, bet nu poh. Iedrukāšu, ielikšu

Nē nu jūs esat baigie veči....tad mēs pēc kāda laika savācamies un izvarojam to pazemotāju draudzenes
Nekādas cieņas pret sievietēm
Es tūlīt jūs visus tā pēc kārtas izvarošu un tad jūs man redzēsiet... bezkauņas
- Miesnieks[K]
- Censoņa
Es jau trīcu,kā rudens vējā lapa.Kri wrote:Nē nu jūs esat baigie veči....tad mēs pēc kāda laika savācamies un izvarojam to pazemotāju draudzenes
Nekādas cieņas pret sievietēm
Es tūlīt jūs visus tā pēc kārtas izvarošu un tad jūs man redzēsiet... bezkauņas

Bet nu visu cieņu.
Neņem Winchu galvā, viņš mazliet aizsapņojies savas gangsteru lietas. :DDD
Smoking glue every day, aint cha', Winch?
P.S. Sakars ar autogrāfu?
Smoking glue every day, aint cha', Winch?
P.S. Sakars ar autogrāfu?

-
- Nelabojams spameris
Miesniek, vari dirst, bet man pilnīgi pie vienas vietas, jo paradi kaut vienu citu klanu kurš taisa kaut kādus meetingus it īpašib boxg komūnā 

- Miesnieks[K]
- Censoņa
Es kaut ko aizvainojošu pateicu?Hustler_Scotty wrote:Miesniek, vari dirst, bet man pilnīgi pie vienas vietas, jo paradi kaut vienu citu klanu kurš taisa kaut kādus meetingus it īpašib boxg komūnā
Nu nav nav tādu klanu,tāpēc arī teicu visu cieņu.
EDIT: Starp citu,nēesi gadījumā no Liepājas?
Ja učuks ir vecis ,tad protams ka vecenēm saliek 8 ,man ar fizikas učuks vecenēm saliek 7niekus ,a mums 4 un 3[NWA]Dumper wrote:Izglītības ministrija vienkārši gāž no kātiem
Man angļu valodā 6. Izdalot sanāk 0,68, itkā vajadzētu celt uz 7, bet nekā. Klasesbiedram izdalot sanāk tieši 0,7, bet ieliek 6. Toties klasesbiedrenei 0,79 un paceļ uz 8.