kāds nezin, kā 5630 nokijai noraut faceplate, lai var tikt normāli klāt pie pogām?
ieslēgt šito mēslu nevaru, gribēju attaisīt vaļā un paskatīties, bet īsti bojāt korpusiņu ar negribu.
aizmugurē skrūvītēm jābūt,paskaties cītīgāk. bet,pārbaudi,mošh bačha kaputen,ja rāda ka lādē bet nevar ieslēgt,td bača arī varētu būt beigta.. pašam tā ir bijis,ar nokijam,se telefoniem..
un tieši tik maza man nav un man tieši ir aizdoma, pa pašas pogas ir vainīgas, jo man jau teica, ka viņam esot viņas nestrādājušas, kā vajag, pašam šito telefonu atdeva, paņēmu intereses pēc, varbūt varēšu pats salabot un tad notirgot.
Tādu skrūvgriezi var nopirkt kādā skrūvju bodē, pats par 1ls (ja pareizi atceros) pirku. Nebūs skrūves jāčakarē. Nokijām parasti 1. defekts, kādēļ nevar ieslēgt, jāskatās, vai nav nolauzta ieslēgšanas poga. Vairākiem modeļiem tā ir bijis. Ieslēgt var ar jebko plakanu, ja tā poga ir noplēsta nost vispār, un tad savienojot visus 4 kontaktus, kas tur ir.
Ja gribat SA:MP nedaudz naudiņas nopelnīt, tad pastrādājat nedaudz ar PhotoShop , par Avatar = 150k , Signature = 200k ja līdz 00:00 būs maz darbiņu, tad varbūt pagarināšu termiņu uz vienu dienu. GL.
---> Clickety Click
Rakstu tie kas nav ievērojuši un meklē some money SA:MP.