Šis būs pietiekums no Edgara puses.
Tavs īstais vārds:Mani sauc Edgars un esmu 17 gadus jauns.Ar San andreas man nav bijusi tik ļoti liela pieredze, bet reiz biju uztiasijis savu test serveri, kuru netaisiju publicēšanai, bet vienkārši ''expierence''
Ja arī ir jāliek uz Webiem kuros esmu bijis kas vairāk kā vienkārši lietotājs, tad tas aizņmetu parak daudz vietas šajā postā, jo ar to nodarbojos ļoti daudz.
Sūdzības neesmu licis, jo vienmēr ir kāds cits kas to izdarīs un uzskatu kad nav jēgas to darīt( Tas nenozimē kad nelikšu cilvēkiem sodu ja būs kāds cits kas to izdara).
nezinu vai tas ir labums, bet tomēr varu papildināt Serveru adminu sarakstu un protams varu palīdzēt gan ar serveri un webu, jo no visa pa druskai zinu.
Nevaru teikt, bet nu dienā jau ieeju serverī paskatos kas jauns, nopērku kādu propu, aptuveni esmu Serverī 1h dienā, ne katru dienu, varbūt dažreiz līdz 4h nospēlēju.
Šajā serverī esmu jau labu laiku, kopš reizes kad esmu šeit reģristrēts(datumu jau mēs redzam...).
Niks šajā Serverī ir bijis viens un vienīgs "Advance"
Vairs jau neatceros kā, bet visticamāk kad māte google parādija link uz šo projektu.
Patīk nodarboties ar dažādām aktivitātēm:Futbols, basketbols un vēl daudz un dažādu sporta veidu...
Hobijs: Esmu pieslēdzies Go kartinga braukšanai vairāk kā vienkārši braukšanā, ir savs persōnīgais karts(ļoti jaudīgs)
Dzīvoju Anglijā(United kingdom), Mācos bradford academy sixth form(Tas pats kas videne)
Vēl eju uz Zāli cilāt svarus..
Neiedziļināos visādos sīkumos un nerunāsu par datordzīvi..
Zinu kad dažreis pats serverī esmu pārkāpis noteikumus(Lamāšānas), bet tas nav noticis bez pamatojuma un tas ir vel bijsi maigi teikts, bet jau labu laiku no manis nekādu pārkāpumu nav.
Pagaidām no manis viss.