Beztēma #7
Moderator: Moderatori
- Hemis[ADT]
- Nelabojams spameris
Re: Beztēma #7
Nja, kopš Microsoft iegādājies skype visādi gļuki rādās. Nekad nav bijušas problēmas ar skype, tagad pēkšņi nekonektējas.
-
- Nelabojams spameris
Kri wrote:Hmm, jautri mans skype sācis niķoties...
Vienu brīdi on, citu brīdi off.
tas pats :@
Microsoft arī palēnām iegādājas nokiju ,lēnam jau notiek darijums,laikam naudu viņiem nav kur likt..Hemis[ADT] wrote:Nja, kopš Microsoft iegādājies skype visādi gļuki rādās. Nekad nav bijušas problēmas ar skype, tagad pēkšņi nekonektējas.
http://mynokiablog.com/2011/05/10/micro ... wp7-device
http://www.businessinsider.com/microsof ... ort-2011-6
Surely #Microsoft are going to buy #Nokia out especially the fact the company is valued one notch above junk... 2007 share was 28 now 4.5
Un pa skype
A small number of you may have problems signing in to Skype. We?re investigating the cause, and hope to have more details to share soon.
OO un 2011 rudenī būs arī ios 5 :O
http://www.apple.com/ios/ios5/
- Hustler_Imis
- Rakstnieks
Yahoo MessengerImis[DC] wrote:Vai kāds zin kādu saziņas programmu, līdzīgu skype, kura ir ērti lietojama?
Windows Live Messenger
AIM
- Rakstnieks
- Evol[1337]
- Nelabojams spameris
Nu paskaties internetā,moš kko atradīsi
nezinu,kā angliski atradīsi listi,varētu būt saziņas līdzekļi vai kas cits.
nezinu,kā angliski atradīsi listi,varētu būt saziņas līdzekļi vai kas cits.
- Hemis[ADT]
- Nelabojams spameris
Ja zin ko rakstīt tad var atrast visu. Click!
Vispār jau tie visi skaitās Instant Messengers - IMHemis[ADT] wrote:Ja zin ko rakstīt tad var atrast visu. Click!
- Deliite[1337]
- euro
nokachaju veco skype 3,un viss iet! 

riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
- Hustler_Imis
- Rakstnieks
nokačāju ooVoo, izskatās daudzsološi, vajag tikai vismaz vienu cilvēku kontaktā, lai var kārtīgi notestēt.
1)Izrādās, ka lietojot ooVoo var importēt kontaktus no skype.
1)Izrādās, ka lietojot ooVoo var importēt kontaktus no skype.

- [AoD]Aleksis
- Nelabojams spameris
nekā nebija, tagad tieši skype parādījās, jo pirms 10min negāja vēl.
Shift, tieši tas, kas strādā uz statisko un siltuma (kapacitīvais) impulsu ziemā ir bakstāms kaut ar koku, bet nestrādās kā nākas, kā te dažs iepriekš minēja. Protams, tas ir labāks, bet man ir ar rezistīvo, lai nu reizēm ir stiprāk jāuzspiež, bet tas netraucē. Esmu jau pieradis un sapratis to, ka galvenais ir radīt uz ekrāna spiedienu ar mazāku laukumu, tad viss notiek viegli.
Tas raksts, ka MS nopērk Nokia pēc komentāriem izskatās pēc fake, jo cik man zināms, tad nokia ar MS sadarbojas tāpēc, lai uz Nokia palaistu Win Mobile OS.
Shift, tieši tas, kas strādā uz statisko un siltuma (kapacitīvais) impulsu ziemā ir bakstāms kaut ar koku, bet nestrādās kā nākas, kā te dažs iepriekš minēja. Protams, tas ir labāks, bet man ir ar rezistīvo, lai nu reizēm ir stiprāk jāuzspiež, bet tas netraucē. Esmu jau pieradis un sapratis to, ka galvenais ir radīt uz ekrāna spiedienu ar mazāku laukumu, tad viss notiek viegli.
Tas raksts, ka MS nopērk Nokia pēc komentāriem izskatās pēc fake, jo cik man zināms, tad nokia ar MS sadarbojas tāpēc, lai uz Nokia palaistu Win Mobile OS.
Last edited by [AoD]Aleksis on 07 Jun 2011, 15:42, edited 1 time in total.

- Evol[1337]
- Nelabojams spameris
- Deliite[1337]
- euro
visu laiku viss ok!

tikai kontaktu gan maz online

riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
Tas tik nozīmē to ka kāds no serveriem nestrādā ,itkā kautkādas ielogošanās problēmasTekutakichiku[1337] wrote:visu laiku viss ok!