Beztēma #7
Moderator: Moderatori
Re: Beztēma #7
viewtopic.php?t=10177&postdays=0&postorder=asc&start=30
Maize, tu gudriniek, nākamreiz nevis mētājies ar brīdinājumiem pa labi, pa kreisi, bet tēmu aizslēdz, lai nerodas lieki pārpratumi.
Maize, tu gudriniek, nākamreiz nevis mētājies ar brīdinājumiem pa labi, pa kreisi, bet tēmu aizslēdz, lai nerodas lieki pārpratumi.
- [AoD]Coyote
- Nelabojams spameris
Skilled,neguli.
viewtopic.php?t=7466&start=1275
viewtopic.php?t=7466&start=1275
- Anus[G_Unit1337L33t][T]
- Nelabojams spameris
Ja jau visi tagad sev profilu parakstos liks steam bildītes kurās nekā nav, tad es vismaz izcelties varēšu.
Gibox[BoxG] wrote:starp citu, boxg minecraft serveris nepabeigtā stadijā ir atvērts. ip: boxg.lv
OOO ,kapēc atrāk neteici ,to ziņu tak vajag ielikt sākuma lapā,tad būs arī tauta..
bet crackotais serveris ja ?
-
- Mana-mana
Mani tikai vakar uzlika par pārvaldienu, visiem cik ilgi jau čīkstēju, lai wārno un starpcitu, tur ir rakstīts, ka būs wārna, jo paredzēju, ka neviens neaizslēgs.Amish[BoxG] wrote:viewtopic.php?t=10177&postdays=0&postorder=asc&start=30
Shift, jā, crackotais serveris.

[21:02:00] ** Gumybear[777](8): Vispār kā iet? Var uz tu uzranat?
[21:02:15] >> Gumybear[777](8): kas es prezidents vai karalis bļa?
[21:04:17] ** Gumybear[777](8): Ministru prezidens ibio
- bobiksv6k[1337]
- euro
Varu iedomāties, kas uz turnīru atnāks. ;DVeng[ADT] wrote:CP būs

Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
- Evol[1337]
- Nelabojams spameris
Nu ko draugi mīļie
Iešāvās galvā doma par cieto dakšu,precīzāk-Dartmoor bronx.Viens Lietuvietis zinājis stāstīt to,ka gandrīz nav atšķirība starp MZ DJ(mīksto,amortiņiem) un Dartmoor Bronx(cieto,nu kā ķip BMX bet garāka).Nezinu,cik laba ideja ir.Izskatās jau labi uz tāda,bet vai ir vērts?Zinu,ka te nav daudz cilvēku,kas kko saprastu no veļukiem,vēl jo vairāk-no MTB
BTW my favourite MTB bike:

Iešāvās galvā doma par cieto dakšu,precīzāk-Dartmoor bronx.Viens Lietuvietis zinājis stāstīt to,ka gandrīz nav atšķirība starp MZ DJ(mīksto,amortiņiem) un Dartmoor Bronx(cieto,nu kā ķip BMX bet garāka).Nezinu,cik laba ideja ir.Izskatās jau labi uz tāda,bet vai ir vērts?Zinu,ka te nav daudz cilvēku,kas kko saprastu no veļukiem,vēl jo vairāk-no MTB
BTW my favourite MTB bike:

- Evol[1337]
- Nelabojams spameris
Ar mīksto ir vienas vienīgas problēmas.Jau ziemā,Monsterparkā sāka sulot dakša,vēl pavasarī suloja.Itkā nekas traks,bet vienalga-problēmas.
Ar amortizatoriem labāk lēkāt...
DOUblePOSTS
DOUblePOSTS
- Anus[G_Unit1337L33t][T]
- Nelabojams spameris
99.8% nezin kas ir CP.bobiks[1337] wrote:Varu iedomāties, kas uz turnīru atnāks. ;DVeng[ADT] wrote:CP būs
Un pan paveicās, ka es laikam esmu tajā pusē kuri zina! 

Challenge accepted, CP = Cūku pupas?Jogurts[ODC] wrote:99.8% nezin kas ir CP.bobiks[1337] wrote:Varu iedomāties, kas uz turnīru atnāks. ;DVeng[ADT] wrote:CP būs
- Evol[1337]
- Nelabojams spameris
Ja runa iet par svaru,tad nē.Shift wrote:Ar amortizatoriem labāk lēkāt...
DOUblePOSTS
Piem mans DJ 3 sver 2,5kg bet Dartmoor Bronx cietā tikai 1kg

- Kvatrochijs
- Nelabojams spameris
lol? Nav gan. Pašam ir amīši, bet ātrumnieks. Lēkājot amīšus vari sadirst tā, ka pabraukt varēsi stumjot tikai. Diezgan labs MTB Evol, pats domāju arī kaut kad nopirkt.Shift wrote:Ar amortizatoriem labāk lēkāt...
BoxG esmu no 2008. gada 23. augusta
- Evol[1337]
- Nelabojams spameris
Tāds man pagaidām nav,bet plānojas kko tādu pārlikt.Pagaidām ir Specialized P1,bet rāmis un dakša uz rudeni būs citi.Dakša varētu drīz vien mainīties uz cieto.