Beztēma #7
Moderator: Moderatori
- bobiksv6k[1337]
- euro
Re: Beztēma #7
Bizness ir nodot aluspudeles. 

Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
-
- Nelabojams spameris
eū, kā traukiem.lv(jeb kā vairākums zin, draugiem.lv) atrast kādu personu???
tā kā es reāli neizmantoju, bet uzradās vajadzība, vajag sameklēt kādu personu, tikai es nezinu, kā.
tā kā es reāli neizmantoju, bet uzradās vajadzība, vajag sameklēt kādu personu, tikai es nezinu, kā.

- [AoD]Coyote
- Nelabojams spameris
Augšā pie sadaļām pa labi jābūt ''Meklēt'' un tur ieraksti vārdu,uzvārdu.
Es parasti, tagat ņemu Draugi parādās tavi draugi, kas sēž online, pēc stam tur stūrī ir vieta kur ierakstit vardu, uzvardu. Un viss. Nez vai Picham bij pareizi!
šito es adt pirms tam prasīju. paskaties uz vēstuļu pogu, un pa labi būs lupa, kas gan izskatās pēc kroplīga Q, uzspied, ievadi meklētā cilvēka vārdu un enter.

- Hustler_Imis
- Rakstnieks
Nezinu vai enter jāspiež, bet kad es vienkārši meklētāja ierakstu Vardu Uzvārdu man uzreiz apakšā parādās saraksts ar atrastajiem cilvēkiem, t.i zem tā meklēšanas lodziņa parādās.

- [AoD]Coyote
- Nelabojams spameris
Var jau arī uzklikšķināt ar peli.
- Evol[1337]
- Nelabojams spameris
- bobiksv6k[1337]
- euro
http://rotos.lv/forum/viewforum.php?f=1Evol[777] wrote:pa priekš kādam jāietirgo MZ DJ3 09.gada.
a varbūt netirgo? Iespējams, ka nopirksi cieto, sapriecāsies, a beigās nepatiks.
a man vienalga, es tagad gribu deltu nopirkt.

I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
- Evol[1337]
- Nelabojams spameris
Pie cietās paliktu.Un es pat nezinu,kur raut 70 latus cietajai.Nav jau starpības-cieta vai MZ DJ3,abas ir vienādi cietas,tur neko nepadarīsi.
- bobiksv6k[1337]
- euro
Da bomb dakša 30Ls <-klik
Skaties lietotu dakšu... Vismaz tas būtu mans ieteikums.
Skaties lietotu dakšu... Vismaz tas būtu mans ieteikums.

/b/oxG
- Evol[1337]
- Nelabojams spameris
Nop.Labāk kādu NS Fundamental vai Dartmoor Bronx.Ja būtu iespēja iegūt Dartmoor Bronx 2010.gada dakšu-tādu nelaistu garām.Lietotās varētu drīz vien salocīties.
- bobiksv6k[1337]
- euro
Jāprot atrast mazlietota dakša.
Piemēram, es nopirku ričukam klaņus, uz kuriem krāsa ņefig nebij noskrāpēta. Ar monobloku, zvaigzni un bashguardu. 30 Ls par visu to prieku, bet viss bija svaigs. Kāda jēga man būtu maksāt 2reiz vairāk, lai dabūtu tieši tādas pašas kvalitātes preci? 
Vispār atkal derētu līdzīgs piedāvājums, a to man ir izļurkāts viens klanis. (Tas krutais piedāvājums stāv uz cita ričuka)

Vispār atkal derētu līdzīgs piedāvājums, a to man ir izļurkāts viens klanis. (Tas krutais piedāvājums stāv uz cita ričuka)

/b/oxG
Ja vien tas bija domāts man tad...Amish[BoxG] wrote:Un kā tad tu to zini ??
Amish, es to zinu tieši tāpat , kā, piemēram, tu zini kādā veidā var kļūt par tēvu, bet tas taču nenozīme, ka tev jau ir bērni.
EDIT
Jautājums, es zinu, ka Rīgā notiek skolu gājieni ar mērķi popularizēt savas skolas, mums nesen Daugavpilī ar tāds gājiens bija. Vēlējos pajautāt vai jūs kāds arī piedalaties šādos gājienos?
Last edited by Kri on 14 Jun 2011, 20:57, edited 1 time in total.