Beztēma #7
Moderator: Moderatori
- [NWA]Dumper
- Bembists
- [AoD]Aleksis
- Nelabojams spameris
- [NWA]Dumper
- Bembists
Re: Beztēma #7
Mēģinu, bet nesanāk 
Es jau neesmu teicis, ka nepostoju aktīvi. Postoju gan, nezinu kā citiem, bet man nekad nav bijis tā, ka es visu laiku aktīvi postoju vai nepostoju. Ik pa laikam uziet tā, ka ir velme kaut ko uzrakstīt. Atceros, kad senāk diezgan aktīvi postoju, tad iebremzēju un skatījos, citiem aktīvajiem ir vismaz par 400postiem mazāk, viņi mani nepanāks. Tad vairāk kā pusgadu dienā labi ja 1 postu iepostoju un biju kārtīgi atpalicis. Bet nav tā, ka es te baigi postoju, lai būtu tielāks skaitlis pie ierakstiem. Pašlaik izskatās, ka būšu pirmais, kas bez gļuķiem būs iepostojis 4k postus.

Es jau neesmu teicis, ka nepostoju aktīvi. Postoju gan, nezinu kā citiem, bet man nekad nav bijis tā, ka es visu laiku aktīvi postoju vai nepostoju. Ik pa laikam uziet tā, ka ir velme kaut ko uzrakstīt. Atceros, kad senāk diezgan aktīvi postoju, tad iebremzēju un skatījos, citiem aktīvajiem ir vismaz par 400postiem mazāk, viņi mani nepanāks. Tad vairāk kā pusgadu dienā labi ja 1 postu iepostoju un biju kārtīgi atpalicis. Bet nav tā, ka es te baigi postoju, lai būtu tielāks skaitlis pie ierakstiem. Pašlaik izskatās, ka būšu pirmais, kas bez gļuķiem būs iepostojis 4k postus.

Nesaprotu, bieži redzu, ka moderātori vienkārši piever acis un neuzliek sodu.
Pareizi, vien dara, ka liek vārnas un banus. Nu ļauni nav, vienkārši tādi noteikumi.
Pareizi, vien dara, ka liek vārnas un banus. Nu ļauni nav, vienkārši tādi noteikumi.
- [AoD]Aleksis
- Nelabojams spameris
Atzīšos, agrāk es centos postot vairāk, bet tagad postu skaits mani vsp neinteresē un neesmu nekāds aktīvais rakstītājs. 

Me Gusta.
- Hustler_Imis
- Rakstnieks
-
- Mana-mana
Reāli pirms 5 dienām man apritēja 1 gadiņš šajā komūnā un posti man ir daudz, laigan agrāk centos sadabūt viņus ļoti daudz, ar pēc iespējas mazāk wārnām.

[21:02:00] ** Gumybear[777](8): Vispār kā iet? Var uz tu uzranat?
[21:02:15] >> Gumybear[777](8): kas es prezidents vai karalis bļa?
[21:04:17] ** Gumybear[777](8): Ministru prezidens ibio
viewtopic.php?t=10352
Iespējams, ka kāds nemaz neapskata šo sadaļu, tapēc iemetu arī te.
Iespējams, ka kāds nemaz neapskata šo sadaļu, tapēc iemetu arī te.
- bobiksv6k[1337]
- euro
Evol, tavam DJ3 gadījumā nebija 9mm ass? Atceros, ka tu kkad sen atpakaļ ieliki bildi, ka tev ķip rats kustās. Tur tev vismaz bija 9mm.
Pārdošanas bildē tev ir ielikta dakša ar 20mm asi.
Pārdošanas bildē tev ir ielikta dakša ar 20mm asi.

Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
-
- Nelabojams spameris
problēma? es jau nu katrā ziņā sen vairs nespamoju, kā agrāk.Imis[DC] wrote:un tagad to teiks tie, kuriem ir vairāk par 3k postiem, ja?
@Veng. man šķiet, ka rādās tikai tās, kuras tu esi nesen spēlējis.