Moderators: Hustler_Believs, Moderatori
*Ko tu gribētu , lai tev uztaisa!(Signature vai avatar). Avatar
*Bildes links , no kā lai veido signature vai avatar. Izdomāsiet paši.
*Ko tu grbētu redzēt savā signatūrā vai avatarā.(Kāds īpašs teksts vai kaut kāds logo.) Savu cs niku - nyknice
Kr4 es gribu kr4 avataru kur nav nekadas bildes, bet prosta uz taa avatara mans niks utt. kr4 ceru sapratiisiet.
*Bildes links , no kā lai veido signature vai avatar. Izdomāsiet paši.
*Ko tu grbētu redzēt savā signatūrā vai avatarā.(Kāds īpašs teksts vai kaut kāds logo.) Savu cs niku - nyknice
Kr4 es gribu kr4 avataru kur nav nekadas bildes, bet prosta uz taa avatara mans niks utt. kr4 ceru sapratiisiet.
The only easy day was yesterday
Re: Avatar for Rai4aaa
Laikam pareizi sapratu tavu teikto, īsti nekad arī neesmu pats meiģinājis kaut ko šādu taisit, pirmā reize, kr4 kad ko tādu taisu!
Daudzos varijantos
v1

v2

v3

v4

v3 un v4 ir pirmais burts atšķirīgs.
Daudzos varijantos
v1

v2

v3

v4

v3 un v4 ir pirmais burts atšķirīgs.
Ir labi, tas ko es domāju , bet vai kāds varētu uztaisīt kautko smukāku or stmh?
- oldplayer_x[
- Jauniņais
Neizdevušies! Bet man pašam patīk! 

nez laikam aizrāvos ar tekstiem, bet pasaki, moška ko konkrētāk, kādu detaļu, kur ko pielikt, tad būs vieglāk! 

nu, bāc zināju, ka r poga īsti nestrād, bet tā pat neparliecinājos, btw, partaisīšu, tūlīt! 

Es tur mazliet, ari pielaboju, bet ja nepatik kas, tad es šodien vairsd netaisišu, slinkums!

Es tur mazliet, ari pielaboju, bet ja nepatik kas, tad es šodien vairsd netaisišu, slinkums!

Vai tad nav jaraksta Counter Terrorist?
DVJ MOORE MOORE!!
NESLINKOJAT.
DVJ MOORE MOORE!!
NESLINKOJAT.