Sen jau redzēts,bet labsSmart[ADT] wrote:Nezinu vai būsiet redzējuši, bet, lai vai kā, varat noskatīties.
https://www.youtube.com/watch?v=usBBcKuDo5c

Moderator: Moderatori
Sen jau redzēts,bet labsSmart[ADT] wrote:Nezinu vai būsiet redzējuši, bet, lai vai kā, varat noskatīties.
https://www.youtube.com/watch?v=usBBcKuDo5c
Ir, bet man brīvdienas, trešdien tik atmaucu mājās no Zviedrijas, nogulēju visu dienu. Tā ir, ka divas dienas no vietas nodzer un tusē. Aiii - Da..uja Cēsu Light, 0.5 l Absolut Lemon, 1 L Absolut Vanilla, 1 L Vermuta, kā arī lielā pudele Granta.Imipicha.[DC] wrote:viņam nav sampa.
Ierunājās mazais.Hustler_Believable wrote:Tak beidz melot, es zinu ka no 0,2 tu jau esi guloshh!
Hustler_BWS wrote:Ierunājās mazais.Hustler_Believable wrote:Tak beidz melot, es zinu ka no 0,2 tu jau esi guloshh!
Pirmkārt, tu mums esi vismazākais no visiem.
Otrkārt, tu ar mani neesi sadzēris.
Treškārt, nākošajā rītā bija smagi, vēl pie bufetes 9.00 no rīta šūpojās rokas, bet bija tā vērts.
Sitais gan labs apgalvojumsEdzins wrote:Yo Believable..![]()
Crusher.. smaidiņi izsaka vairāk kā tūkstõšiem vārdu.
Ka tad es vinju parvertu? Nevienu nepienemtu tad vinsh jau butu sjo.. dzests,jo memberi nebija.Hustler_Believable wrote:Man uzskaitit, jeb tu pats sajeegsi??
1.Paarverti manuala klanu par neko..
2.VIsu laiku kkur kko tizli muldi, par to ka kadam vajag warn..
Man turpinaat?
Es, ar sho savu konkreto iegadi palielos,painformeju tos kuri no ta kautko sajedz,sheit taadi ir. Ja tev tas nepatik, mani tas nerausta. Bet savukart, pret tevi vairaki jau ir izteikushi manis minetos faktus. Un jaa, es nesmu diezko iecienita persona bet man uz to pajat.
Starp citu.kāds jums ārā laiks? Normāls? man gan pasūdīgs..pff..lietus līst un zibeņo.Crusher_4empion wrote:Sitais gan labs apgalvojumsEdzins wrote:Yo Believable..![]()
Crusher.. smaidiņi izsaka vairāk kā tūkstõšiem vārdu.
Ka tad es vinju parvertu? Nevienu nepienemtu tad vinsh jau butu sjo.. dzests,jo memberi nebija.Hustler_Believable wrote:Man uzskaitit, jeb tu pats sajeegsi??
1.Paarverti manuala klanu par neko..
2.VIsu laiku kkur kko tizli muldi, par to ka kadam vajag warn..
Man turpinaat?
Es, ar sho savu konkreto iegadi palielos,painformeju tos kuri no ta kautko sajedz,sheit taadi ir. Ja tev tas nepatik, mani tas nerausta. Bet savukart, pret tevi vairaki jau ir izteikushi manis minetos faktus. Un jaa, es nesmu diezko iecienita persona bet man uz to pajat.
Un vienam kautko pasaku par varningu tas nozime ka piesienos visu laiku?
Varbut pats vienreiz beidz telot kruto...