1. mans niks ir Alise_pandinjaa
2.mans ip ir 87.110.128.46
3.,4 nezinu kpc man ban. Vēl vakar spēlēju šo serveri, ber šorīt ieeju samp un rāda ka man ban. Nekad mūžā uz samp neesmu cheatojusi.
Alise_pandinjaa Ban???
Moderator: Moderatori
Re: Alise_pandinjaa Ban???
Code: Select all
Erika_pandinjaaa 18.6.2011 13:13:23 [NWA]Marcha hax 87.110.128.46
Taviem radiniekiem vai kam tur patīk sobeit un viss šitais, domā pati vai pats? kas vakar pie tava pc spēlēja sampu un prasi naudu unbanam.
Nepaņēmu pierādijumus , bet tu ierakstiji čatā ka hako , un tad es izlēmu paspecot - izrādijās, ka ir smuks airbreaks.
-
- Jauniņais
KAd es tev esmu rakstījusi, ka hakoju??? Pirmo reizi par to dirdu. Kā jau teicu: nekad mūžā neesmu cheatojusi!!!
Sīkais dauni te admini nav tādi lohi kā tu , te nepalīdzēs nika maiņa. Sazinies ar giboxu , nopērc unbanu un tad varbūt kādreiz mūžā varēsi spēlēt.Alise_pandinjaa wrote:KAd es tev esmu rakstījusi, ka hakoju??? Pirmo reizi par to dirdu. Kā jau teicu: nekad mūžā neesmu cheatojusi!!!
RETARDS.
-
- Jauniņais
Es neesmu daunis atšķirībā no tevis!!! Vispār es esmu meitene! Un man visulaiku stāv niks Alise_pandinjaa, un man nav otra profila!
Man vienalga, kas norāva banu tavs kaķis vai cūka , bet bans paliks.
-
- Jauniņais
Nu ja paliks tad lai paliek! Atradīšu normālāku serveri, ar normāliem adminiem!!!
Nez kapēc jums abām vienādī 'uzvārdi' ?Erika_pandinjaaa 18.6.2011 13:13:23 [NWA]Marcha hax 87.110.128.46