Beztēma #7
Moderator: Moderatori
- Funeraleee
- Nelabojams spameris
- Hustler_WinChester
- CMF
Re: Beztēma #7
hahā.. Tad kad tu pēc ilga laika posma, atkal bišķiņ piesēdies pie Pleišas, tad ar foršām spēlēm parauj atkarību gandrīz uz 24h
Jāizbeidz šitas:D
editshit.
SVEICIENS FUNERALE!

editshit.
SVEICIENS FUNERALE!
Last edited by Hustler_WinChester on 18 Jun 2011, 13:27, edited 1 time in total.

Gribu ģimenes dzīvi, nevis mauku, ko izpist,
Jo kam man vajag čiksu, ja ir plauksta un viģiks.
Jo kam man vajag čiksu, ja ir plauksta un viģiks.
Nu, tad esi sveicināts!
Serveri jau esi redzēts, savu admin darbu dari!

- Evol[1337]
- Nelabojams spameris
Televizori ir kautcik jēdzīgi no Samsung
Uz šīs rakstāmmašīnas 3 reizes ir mainīti cietņi,tieši Samsug.Stāv vēlviens,Maxtor laikam,īsti neatceros,vēl šobaltdien,pēc 6 gadu ilgas strādāšanas rukā lieliski.
Un es tā arī līdz galam neesmu sapratis,kāpēc mūs uzskata par Trešās pasaules valsti...
EDIT:Macbook?Nēee.Ja man uzdāvinātu macbook,ar lielāko prieku gar to ķimerētos,bet 700 latus izdot par viņu?Nē paldies
Protams Mac OSX ir ērts,bet palikšu pie Windows un Ubuntu.
Uz šīs rakstāmmašīnas 3 reizes ir mainīti cietņi,tieši Samsug.Stāv vēlviens,Maxtor laikam,īsti neatceros,vēl šobaltdien,pēc 6 gadu ilgas strādāšanas rukā lieliski.
Un es tā arī līdz galam neesmu sapratis,kāpēc mūs uzskata par Trešās pasaules valsti...
EDIT:Macbook?Nēee.Ja man uzdāvinātu macbook,ar lielāko prieku gar to ķimerētos,bet 700 latus izdot par viņu?Nē paldies
Protams Mac OSX ir ērts,bet palikšu pie Windows un Ubuntu.
- Hustler_Believs
- Rebecca Lover!!! ;*
Face It, taa ir un tur neko nevares mainit.
Funeral, sveiciens..
Haters Gonna Hate..
Es nezinu kapec to pateicu, man ta gribejas vnk..
EDIT: Es jau domaju, VECAKU G4 ar 2ghz utt... 1gb.
Funeral, sveiciens..
Haters Gonna Hate..

Es nezinu kapec to pateicu, man ta gribejas vnk..
EDIT: Es jau domaju, VECAKU G4 ar 2ghz utt... 1gb.

GET REKT
- Evol[1337]
- Nelabojams spameris
Bezjēdzīgi.Nevarēsi jaunāko Mac OS uzlikt+interfeiss ir pretīgs vecajiem Mac OS.Labāk nopērc kādu Compaq (HP meitas uzņēmums) vai Dell vecāku modelīti un uzliec Ubuntu.Tas pofig ka ar console viss jādara,ir interesanti.
- Hustler_Believs
- Rebecca Lover!!! ;*
NJaam, parcik geimingam ps3 izveelos, gribas kautko eertu..
Domaaju pagaidam uz sava uzlikt 7 man shitadam ietu?
CPU - 1,6Ghz Intel Pentium M(Centrino) Rated @ 2,4ghz.
Ram - 1gb.
Video - 128 Intel 915GM @ 910GL.
KKads mazjaudigakais? Jo vnk gribas eertu interfeisu gjimenes lietoshanai!
Ubuntu bija- Nepatik.
Domaaju pagaidam uz sava uzlikt 7 man shitadam ietu?
CPU - 1,6Ghz Intel Pentium M(Centrino) Rated @ 2,4ghz.
Ram - 1gb.
Video - 128 Intel 915GM @ 910GL.
KKads mazjaudigakais? Jo vnk gribas eertu interfeisu gjimenes lietoshanai!

Ubuntu bija- Nepatik.

GET REKT
- Evol[1337]
- Nelabojams spameris
Ies,bet spēles tev neies.Man 1,5GB rakstāmmašīnai GTA SA+W7 lagoja.Skype,Internets un dokumenti ies kā smērēts bet par spēlēm aizmirsti.
- Hustler_Imis
- Rakstnieks
-
- Nelabojams spameris
vēlos palūgt, lai kāds moderātors izdzēš vienu no maniem iepriekšējiem postiem, jo es pats to nevaru.
- Hustler_Believs
- Rebecca Lover!!! ;*
- [AoD]Aleksis
- Nelabojams spameris
Uz 1gb ram w7 nav jēgas likt, jo gandrīz visu viņš aprīs pats + vēl kāda programma - sāksies lagi. Man tikko uzinstalēts ēda ap 700mb ram. Pašam ir 2gb ram, itkā pietiek.
Scotty, darīts.
Scotty, darīts.

- Evol[1337]
- Nelabojams spameris
Tad jau sanāk ka nav citu variantu.XP sāk lēnām mirt.Vēl nesen Bootā bija raksts,ka 2014.gada 8.aprīlī apstājās Windows XP.Tas nu būtu jāsaprot,ka jaunākais softs neies,kas nozīmē ka uz vecāka softa nevarēs neko palaist(vismaz tagad tā izskatās),kā arī spēles nevarēs paspēlēt.WinXP tiek paralizēts.[AoD]Aleksis wrote:Uz 1gb ram w7 nav jēgas likt, jo gandrīz visu viņš aprīs pats + vēl kāda programma - sāksies lagi. Man tikko uzinstalēts ēda ap 700mb ram. Pašam ir 2gb ram, itkā pietiek.
Scotty, darīts.
Atliek vien nopirkt jaunu kasti,vai pāriet uz Ubuntu vai citu distributīvu(otrais variants šķietami būs tas prātīgākais),jo:
Pēc 3 gadiem nekas diži nemainīsies,cilvēki,kam nepieciešams tikai internets,būs jāštuko,ko darīt-pirkt jaunu datoru vai Ubuntu.Par Ubuntu runajot,tā ir viena no populārākajām distributīvām Latvijā un Pasaulē(iespējams ir savādāk,latvijā vēl izmanto Austrumi Linux)
Iespējams,ka pēc 3 gadiem viss būs savādāk,būs lētas planšetes,kuras visi izmantos,bet cenas liekas,nemainīsies un paliks pie noutbukiem.
- Deliite[1337]
- euro
cik es esmu apdavinats shaja lieta par to ka xp mirs pec 3 gadiem,man liekas ka es esmu kko nepareizi sapratis,vai ari kka savadak! cik es lasiju hzv kada saita vinji beigs atbalstit xp,un programmu kkadu tur sudu,to es vairs neatceros,jo lasiju sen,bet man liekas ka tas nenozime ka tagad pekshni speles neies uz xp? kr4 man pox,man xp!
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
- [AoD]Aleksis
- Nelabojams spameris
XP neizzudīs, kā jau Deliit rakstīja - pārtrauks atbalstu, nenāks update un netirgos. Bet tiem, kam vēl viņš ir, viss paliks. Tā pat kā ar win98, win2000, etc. Kam viņš vēl ir, tas var lietot.