Beztēma #7
Moderator: Moderatori
- Deliite[1337]
- euro
Re: Beztēma #7
mhm,sodien paspeleju Quake 3 Arena,un iepatikas,un radas jautajums mby kads no KasteG ari varbut spele - mp!?
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
-
- Nelabojams spameris
PAZIŅOJUMS!!!
Tādad, lai man būtu liecinieki, pīšļi pie pīšļiem, dzērāji pie dzērājiem un geimeri pie geimeriem.
ES ATVAINOJOS BWS'AM!
Es tev atvainojos par visu ko esmu nodarijis, kā pazemoju, kā izsmēju, kā izjokoju, kā ķircināju, kā liku dzert no burciņas utt. Ceru, ka tu man piedosi. Āmen brāl!
Tādad, lai man būtu liecinieki, pīšļi pie pīšļiem, dzērāji pie dzērājiem un geimeri pie geimeriem.
ES ATVAINOJOS BWS'AM!
Es tev atvainojos par visu ko esmu nodarijis, kā pazemoju, kā izsmēju, kā izjokoju, kā ķircināju, kā liku dzert no burciņas utt. Ceru, ka tu man piedosi. Āmen brāl!
Visam savas robežas, Skot. Pirmkārt, šis nebija vajadzīgs, drīzāk izskatās pēc naiva joka. Otrkārt, po.. par to kolas glāzi kas izskatijās pēc burkas, bija kruta.
Treškārt, nezinu par kādu pazemošanu tu runā, bet tie atkārtotie joki čist ir zb.
P.S. Totāls pizģec būtu pareizais raksturojums.
Treškārt, nezinu par kādu pazemošanu tu runā, bet tie atkārtotie joki čist ir zb.
P.S. Totāls pizģec būtu pareizais raksturojums.

- Hustler_WinChester
- CMF
Bet draudzības faits, nākamajā meetā, kur būs mūrēta krāsns ringa vietā, taču būs? 

Gribu ģimenes dzīvi, nevis mauku, ko izpist,
Jo kam man vajag čiksu, ja ir plauksta un viģiks.
Tad jau redzēs.
Grūti teikt par to kaut ko, tad jau tiešām redzēs.
P.S. Beidzot atceros vārdu vienam pazīstamam, kurš tagad jau mazliet slavenāks.
Grūti teikt par to kaut ko, tad jau tiešām redzēs.
P.S. Beidzot atceros vārdu vienam pazīstamam, kurš tagad jau mazliet slavenāks.

- Hustler_WinChester
- CMF
Es tev aizmirsu pateikt, jo biju pārāk aizņems ar bēdām par hhradio.lv sabrukumu, bet tagad ir atpakaļ un varu pateikt, ka tad ka tu man Skaypā rādiji ka viņš tev pazīstams, tad gribēju jau sacīt ka viņa visus gabalsu (patiesībā diezgan labus trakus) varēja hhradio mājaslapas raktuvē dabūt hahaha... Jāiet parakstīt.
Šodien forš diena jo ienāca labi salīdzināju,pārspīlējumi un metaforas galvā (visu kopā pēdējā laikā to sauc par "fišķām") Kā piemēram "VirsacuBārda(uzacis) kā ūpim" ;"Vis smalks un miniatūrs kā burkā rezidence (Burkā rezidence no "Smalkā stila")" ; ''Tām pašām meitenē ir sisti plakāti pie sejas lai tās kristu tavās skavās'' u.c.
Šodien forš diena jo ienāca labi salīdzināju,pārspīlējumi un metaforas galvā (visu kopā pēdējā laikā to sauc par "fišķām") Kā piemēram "VirsacuBārda(uzacis) kā ūpim" ;"Vis smalks un miniatūrs kā burkā rezidence (Burkā rezidence no "Smalkā stila")" ; ''Tām pašām meitenē ir sisti plakāti pie sejas lai tās kristu tavās skavās'' u.c.

Gribu ģimenes dzīvi, nevis mauku, ko izpist,
- Hustler_Believs
- Rebecca Lover!!! ;*
PAZIŅOJUMS
Man garšo makaroni.
Nu lol, skot, BWS, tak savejais pacans šitie jociņi, tak ir normāli mani šad tad draugu kompānijā arī tā paķircina, tas ir normāli un es to uztveru ar smaidu! ;DD
Man garšo makaroni.
Nu lol, skot, BWS, tak savejais pacans šitie jociņi, tak ir normāli mani šad tad draugu kompānijā arī tā paķircina, tas ir normāli un es to uztveru ar smaidu! ;DD

GET REKT
- Deliite[1337]
- euro
bljin,hustleri piedirsusi gandriz visu lapu 

riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
- Hustler_Believs
- Rebecca Lover!!! ;*
Tekutakichiku[1337] wrote:bljin,hustleri piedirsusi gandriz visu lapu
Drošvien kaut kādas tabletītes saēdušies un tagad spamo ar efektu.

Me Gusta.
- Hustler_Believs
- Rebecca Lover!!! ;*
Tu te nedirs, ja? Mēs esam skaidri kā stikliņi. (es personīgi esmu ierāvis Vermutu tagad atkal, bet tas po.)

- Deliite[1337]
- euro
vermutu dzer meitenes un veci opishi! 
EDIT: belivablje,ta spele ir 1998 gada,un vinjai vajag quad core ar 8gb ram un 2gb video un uz hdd aiznem 200gb,tapec tev vinja ies - ja man iet!

EDIT: belivablje,ta spele ir 1998 gada,un vinjai vajag quad core ar 8gb ram un 2gb video un uz hdd aiznem 200gb,tapec tev vinja ies - ja man iet!
- Deliite[1337]
- euro
tev sanaca triple-posts 
nemt daiktu vermuta vieta butu slikti tapec soreiz piedodams

nemt daiktu vermuta vieta butu slikti tapec soreiz piedodams