Darbs vasarā. Vai tu taisies tādu meklēt?

Pārējās lietas, kas neiederās citās kategorijās.

Moderator: Moderatori

Vai tu domā vasarā pameklēt kādu darbu un pastrādāt?

Jā, noteikti centīšos atrast darbu, gribās šo to nopirkt.
33
63%
Par to vēl pašlaik neesmu domājis, bet ir velme nedaudz piepelnīties.
13
25%
Netaisos vasarā nekur strādāt, sēdēšu ar čomiem katru dienu dzerot 2litrīgo Vanagus.
6
12%

Total votes: 52

Gredzens[777]
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Re: Darbs vasarā. Vai tu taisies tādu meklēt?

Post by Gredzens[777] »

INDIGO[777] wrote:Jā protams,visticamāk strādāšu kūdras purvā tāpat kā pagāš vasarā.
Kurā kūdras purvā? pagājušo vasaru arī strādāju kūdras purvā.
Image
Dzīvojam tikai veinreiz, tpc izbaudi to ![/size][/color]
ok,ok.
1 3 5
├┼┼┐
2 4 6 R
[17:30:30] Grundž.ᶠᶸᶜᵏᵧₒᵤ: zēle nav narkotika
[17:30:31] Grundž.ᶠᶸᶜᵏᵧₒᵤ: ;)
makrilsv6k
Rakstnieks
Rakstnieks

Post by makrilsv6k »

Man tas nemaz nebūs jādara, darbs jau ir atrasts, un strādāšu bezmaksas... :DD
Image
Kri
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Kri »

Tad jau tas nemaz nav darbs, tā ir vienkārši izpalīdzēšana. Kas tad tas vispār par darbu bez algas?
Image
Bboy-Rassell
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Bboy-Rassell »

Kri, tas ir brīvprātīgais darbs un es zinu daudzus kas strādā brīvprātīgajā darbā, piemēram staidzina patversmes suņus utt. Lūk, kas ir darbs bez samaksas ;)
Kri
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Kri »

Bet vienalga, tomēr gribētos ar kaut ko nopelnīt. Prieks, ka te atrodas arī cilvēki, kas strādā tikai prieka pēc.
Image
Goliaats[SR]
Jauniņais
Jauniņais

Post by Goliaats[SR] »

Vai tu domā vasarā pameklēt kādu darbu un pastrādāt?
Jā, noteikti centīšos atrast darbu, gribās šo to nopirkt.

Pa vasaru doma ir strādāt laukos,kūdras cehā,jo alga tur ir neslikta+vēl darbs arī nav diezko grūts.Gribās nopirkt mašīnu+vēl kaut ko iebāzt kompī.!
Hustler_Kuzis
Rakstnieks
Rakstnieks

Post by Hustler_Kuzis »

Nu ko vasara jau klāt, kā tad iet? Man darbs tajā kombinātā nesanāca, tagad ņemos pa zemenēm, pēc tam skatīšos, zemenēs nekādā dižā peļņa nesanāk, jādomā, kur tikt lai var nopelnīt. :D
Image
LVcraft
Rakstnieks
Rakstnieks

Post by LVcraft »

šogat greizi aizgāju, nevaru vispār darbu atrast! :/
Chosen[Vendetta]
Servera admins
Servera admins

Post by Chosen[Vendetta] »

Darbu ir grūti atrast, bet gan jau viss ies uz labo pusi.
Image
Ja es būtu kosmonauts, es uzmīztu uz zemes
Deliite[1337]
euro
euro

Post by Deliite[1337] »

Personigi es tagad stradaju celtnieciba un diena pelnu no 10ls lidz 30ls viss ir atkarigs no ta cik labi,un daudz izdaru to ko man liek izdarit!
Stradaju Riga,Jurmala,un daudz kur citur,satieku interesantus cilvekus,protams ari satusejam ka to dara normali cilveki :DD un iemacos daudz visadas lietas noderigas dzivei!

Vienu bridi Jurmalas objekta vajadzeja palidzigas rokas,bet es nemaz neko sheit nerakstiju jo ta vai ta zinaju ka te to stradnieku limenis ir tads pats ka centraltirgus bomzhiem! maku,maku,bet kad aiziet lidz darishanai visu salaizh galigakaja ani!
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
Giboxlox
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Giboxlox »

Noteikti pat nezini kas ir līmeņrādis vai špakteļlāpstiņa. Reģipsi laikam ar naglu piestiprini pie sienas, vai ne?
Image
Funeraleee
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Funeraleee »

Domāju arī pie seņča darbā pastrādāt , tobiš pakrāsot vārtus , sienas utt. Ja normāli pastrādātu tad sanāktu pie 1000 eiro mēnesī , bet hui , vēl neko nav teikuši par darbu , kaut arī vasaras sākumā baigi uzbāzīgi prasīja kad man beidzoties skola utt. ka man būšot darbs , aha kaņešna. Tā ka nekas cits neatliek kā sēdet ar čomiem un sūkt dvuļas.
Image
bobiksv6k[1337]
euro
euro

Post by bobiksv6k[1337] »

Tekutakichiku[1337] wrote:Vienu bridi Jurmalas objekta vajadzeja palidzigas rokas,bet es nemaz neko sheit nerakstiju jo ta vai ta zinaju ka te to stradnieku limenis ir tads pats ka centraltirgus bomzhiem! maku,maku,bet kad aiziet lidz darishanai visu salaizh galigakaja ani!
Ja man parāda, kā tas jādara, tad es to izdarītu. Ja man pasaka, kas tieši būs jādara, es izdomāšu, vai es to spēšu izdarīt. Strādāt stroikā var būt daudz kas. Pienest ķieģeļus un citus mēslus vai arī jau nopietni kko darīt un būvēt. Tur arī ir tās problēmas, kad visu salaiž ānī. Ja pasaka, strādāt stroikā, tad cits iedomājas tikai to nešanu un tā, bet beigās izrādās, ka jāskrūvē viss kopā, a džeks neko no tā nesaprot. Jāpasaka skaidri, kas jādara un tad cilvēks izdomās.
Piemēram, es šad un tad aizbraucu uz laukiem kko palīdzēt. 4dien un 5dien sanāca pastrādāt uz traktora. Ruļļus tīt plēvē skābbarībai. No sākuma man nebij ne mazākās jausmas, kurš kloķis, kā jāstumj un vispār kā ar to tehniku rīkoties. Tad man parādīja, kur kas jākruķī un davai, 5dien viens pats visu darīju kā profesionālis. (trolly)
Tad vēl ir plānos vākt kkādus lūžņus un nodot. Laukos es arī vēl zinu, ka varēs vēl aizbraukt kkad kko nopelnīt. Pagaidām 60 Ls pa vasaru esmu sakasījis. Daļa aizies ričukam remontā, pēc tam vēl ir idejas, kur varētu tērēt, bet.... negribās neko solīt, jo vēl nekādas naudas man nav.
Image
Image Image Image
Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
Deliite[1337]
euro
euro

Post by Deliite[1337] »

Veng[ADT] wrote:Noteikti pat nezini kas ir līmeņrādis vai špakteļlāpstiņa. Reģipsi laikam ar naglu piestiprini pie sienas, vai ne?
Tu jau labak zini ko es zinu un ko es nezinu ;)

Man darba vajag muret sienas pirtij,bet pirmstam vajadzeja fasadei flizes shuvot! un vel visadus sikus darbus darit!
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
Kri
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Kri »

Veng, es pat zinu kas ir līmeņrādis un špakteļlāpstiņa.
Pati esmu špaktelējusi, līmējusi tapetes, balsinājusi griestus, krāsojusi un vēl visvisādas lietiņas darījusi. Nu parasti es tēvam palīdzu, ja kaut ko vajag vai arī, ja remontdarbi notiek manā istabā tad drīzāk viņš man palīdz.

Neticas, ka te ir kāds kas to nav darījis. xD
Image
Post Reply