Beztēma #7
Moderator: Moderatori
- Funeraleee
- Nelabojams spameris
- Miesnieks[K]
- Censoņa
Re: Beztēma #7
Jā sapratu.Funeral.e wrote:Tu pats saprati ko tu uzrakstīji ?
Kāds zin,vai atkal mc serveris neiet ?
- [AoD]Aleksis
- Nelabojams spameris
Uz laptopiem zem 300ls nemaz neieteiktu skatīties. + padomā pats par to cenas un firmas (asus) savienojumu, nekas labs tur nevar būt. + procesoram ir mazi cache lielumi un viens kodols.Evol[777] wrote:Ko domājat par šādu laptopu?
Uz rudeni cerams būs atlaides,bet tik un tā- normāls?Tiks rūcināts Windows 7 Ultimate,nu kr4 ikdienas vajadzībām.

- bobiksv6k[1337]
- euro
Ja runājam par portatīvajiem, es zinu vienu džeku, pie kura varu dabūt atlaides.
Māte pirka portatīvo un dabūja kkādu atlaidi. Privātpersona. Datorus dabon no kkurienes. Tirgo lētāk, pazīstams. Kas var būt labāks? 
Edit:
viewtopic.php?t=10358
rekur džeki. "vārna neko nemainīs"... Ja vārna nemainīs, tad liec banu. Es būtu moders, es uzreiz. Pārāk daudz iedomājas no sevis. Visu varenie. Besī šitie, kas tikai prot izlekt.

Edit:
viewtopic.php?t=10358
rekur džeki. "vārna neko nemainīs"... Ja vārna nemainīs, tad liec banu. Es būtu moders, es uzreiz. Pārāk daudz iedomājas no sevis. Visu varenie. Besī šitie, kas tikai prot izlekt.

Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
Es ceru, ka man ne vienigajam serveris off, vai ari man nets kārtīgi noraustijās! 

- Miesnieks[K]
- Censoņa
Neesi tu vienīgais,neesi.Woody[FTW] wrote:Es ceru, ka man ne vienigajam serveris off, vai ari man nets kārtīgi noraustijās!
Nū netbūki ir ņemami zem 300 ls. Tāpat arī tā cena atspoguļojas komplektācijā. Kvalitāti tas stipri neietekmē, toties tad ir lapsim vai nu 1kodola procis, vai mazāk rama, cietā diska utt, tāpat arī neiesaku skatīties uz laptopiem ar Intel videnēm, nav tā vērts. Ja izdodas noskatīt kaut ko zem 300 LS ar diviem kodoliem un ATI vai nVidia grafiku, ir ju vārts padomāt.[AoD]Aleksis wrote:Uz laptopiem zem 300ls nemaz neieteiktu skatīties. + padomā pats par to cenas un firmas (asus) savienojumu, nekas labs tur nevar būt. + procesoram ir mazi cache lielumi un viens kodols.Evol[777] wrote:Ko domājat par šādu laptopu?
Uz rudeni cerams būs atlaides,bet tik un tā- normāls?Tiks rūcināts Windows 7 Ultimate,nu kr4 ikdienas vajadzībām.
Ak jā, un sveicināti.
- Evol[1337]
- Nelabojams spameris
Ja tā godīgi-es neatradu nevienam lapsim,zem 250ls v-karti ATi,vai vismaz nvidiu.Lapsis jau nebūs geimingam-reāli netam,skaipam,mūzikai,kautkādiem referātiem un 720p filmām.
- Miesnieks[K]
- Censoņa
Manam laptopam arī kaut kas nogāja greizi,brīžiem var ieslēkt brīžiem nevar un pat tad ja izdodas ieslēkt tad atkal nerāda attēlu,tikai melnu ekrānu,kā pat nebūtu ieslēgs.Nēesmu diezko gudrs šajās jomās,bet cik man zināms tur pie vainas varētu būt mātes plate vai videokarte,anyway jābāž remontā.
videočips beigts, man ar HP tā bija.
ycof.lv tev palīdzēs, tur ir numuri. serviss atrodas blakus Purčika Mēbeļu namam.
Edit: un viņi neliek nekādu ļevo korejiešu čipu, bet gan pasūta no amerikas.
ycof.lv tev palīdzēs, tur ir numuri. serviss atrodas blakus Purčika Mēbeļu namam.
Edit: un viņi neliek nekādu ļevo korejiešu čipu, bet gan pasūta no amerikas.

- Evol[1337]
- Nelabojams spameris
Kāds nevar iedot linku, uz pamācību, ka parinstelet window`u xp ieteicams lat.val protams, bet angļu, val arī var noderēt!
- Deliite[1337]
- euro
tiko nopirku Philips SHP2000 austinjas,skana daudz labaka neka vecajam defender 

riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
- Miesnieks[K]
- Censoņa
Es pirms nedēļas nopirku PHILIPS SHP2500 un skaņa ir ideāla.Maksāja 12ls.Tekutakichiku[1337] wrote:tiko nopirku Philips SHP2000 austinjas,skana daudz labaka neka vecajam defender