All

Iegriezies šeit, ja tiki NEPATIESI nobanots.

Moderator: Moderatori

Locked
ExplosivE
Jauniņais
Jauniņais

All

Post by ExplosivE »

Nebija vietas kur šito topiku iespraust, bet tas ir pa tēmu.
Neslēdzat ciet, lai tauta paraksta. Kaut vai dirš virsū vai saka, ka ir ok.

Agrāk, kad vel te spēlēju bij vismaz 40+ cilvēku un tagat skatos, ka tikai knapi 20.

Domāju, ka vaidzētu visus unban, lai servers dzīvāks un nezinu nevienu citu lv serveri kurā ir vairāk par 4 cilvēkiem. Pirmkārt jau no tiem 20 cilvēkiem manliekas vairāk ir admini un moderatori nekā parastie spēlētāji un foruma pilna ***** ar ban topikiem.
Otrkārt nekā man vairāk nav, ko rakstīt... (offic pirmais mods vai admins, kas izlasīs slēgs ciet, bet tas ir jēdzīgi...P.S paši paskataties cik daudz banu ir :D, lab man ***, jo pats sa:mp labi ja reizi nedēļā uzspēlēju un tgt jau vispār bezsakars man te...)

Varētu uzlikt aptauju.
Kichyss
Servera admins
Servera admins

Re: All

Post by Kichyss »

Vai arī šis?
Explosive 6.6.2011 16:20:37 AC sis lietotajvards ir banots 78.84.104.28
ExplosivE 19.3.2010 18:4:56 [SS]St_Anger1 reklama 78.84.141.45
Pieskaitīsim vel ka 20 lietotāji vasarā ir daudz. Vel pietam priekš cilvēka bez statiem liela interese par serveri.
Skilled[O]
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Skilled[O] »

Explosive, pilnīgi tev nepiekrītu. Galīgi jucis esi? Iemesls kāpēc tik maz cilvēku online ir VASARA. Par to neiedomājies? Visi cilvēki atpūšas. Vai arī kā sec teica, ka tu tikai gribi sev UNBANU par brīvu. :) Ceru, ka saprati manu domu.
Image
ExplosivE
Jauniņais
Jauniņais

Post by ExplosivE »

Nejau man. es, kad skatijos banus tur pilna ***** un liekas, ka aktīvi serverī ir tikai admini, jo visi pārējie nobanoti.
[AoD]Aleksis
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by [AoD]Aleksis »

Kas pārkāpts, tas pārkāpts. Saprastu, ja tu rakstītu to tāpat, bet izskatās, ka te tēmēts vairāk, lai būtu par labu sev.

Skilled visu pateica, te nav jābalso.

TC.
Image
Locked